Før Stabæk – Åsane

Formlagene møtes

Annonse:

🖼 #11 Zara Jönsson

Åsane var før sesongen dømt nord og ned av alle eksperter. Etter snart halvspilt serie er det bare å slå fast – ekspertene undervurderte bydel-laget fra Bergen

Etter en resultatmessig svak start – som dog var bra spillemessig – tok Åsane tre seire på rad og klatret fint på tabellen. Seiersrekken startet med en knallsterk 3-1 seier mot ØHIL på Ferd Arena Hosle. Åsane innehar p.t. en fjerdeplass på tabellen.

I forrige runde tapte de 0-1 hjemme mot Amazon. Ifølge rapportene fra kampen var det et ran. Når det er sagt så er rapportene fra kampen i 1. divisjon langt fra noen eksakt vitenskap.

Det er uansett tøff motstand vi har i vente på søndag. Stabæk har aldri tidligere møtt Åsane i obligatorisk kamp med A-laget. Åsanes kvinner/jenter har spilt én eneste kamp på Nadderud gjennom alle tider. Det var i den aller første cupfinalen for Jenter-16 i 2009. Motstander den gangen var Lyn og Caroline Graham Hansen herjet med de oransje. Lyn vant 2-0.

Vil du vite mer om Åsane – sjekk ut vår forhåndsomtale fra mars

Spillere vi må se opp for er Anna Østrem – som blant annet står bokført med 10 mål på 13 kamper for Norge J16, og Milena Kokosz, som har scoret fem mål på fem kamper så langt i år for Åsane. Hun scoret for eksempel alle målene til Åsane 3-1 seieren mot ØHIL.

Kampen spilles søndag og har avspark klokken 1500. Øsker du å se kampen live på stadion – klikk her for info.

Alternativt kan du følge vår LIVE Stream

Vi har for tiden ingen skader. Stine Reinås har slitt litt med sykdom og derfor vært ute noen kamper. Hun er på bedringens vei.
 

Velkommen

 

STREAMPLAKAT STB AASANE

Neste hjemmekamp for A-laget er fredag 11. september klokken 20:00 mot Hønefoss BK

 

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: