Før Stabæk – Fløya

Nok en hjemmekamp på den strøkne Nadderudmatta

Annonse:

🖼 #17 Maren Hauge ble matchvinner sist vi møtte Fløya - i 2012

Tromsø-laget Fløya hadde en sterk sesong i 2019. De vant 1. divisjon og skulle således normalt ha spilt i Toppserien i år. Siden 2019 var et overgangsår måtte de spille kvalik for å rykke opp. Der møtte de Lyn og fikk real maling. Så da det ble det 1. divisjon på grønntrøyene i 2020 også.

Årets sesong har ikke startet optimalt for Fløya. I første serierunde tapte de 5-0 mot ØHIL på knøttlille Ferd-Arena. I forrige runde slet de seg 1-1 hjemme mot Amazon Grimstad.

Vi har tidligere møtt Fløya 6 ganger i Toppserien og NM. To av kampene har gått på Nadderud. Det har gitt seks poeng og 9-2 i målscore favør Stabæk. I Tromsø har det vært jevnere. De fire oppgjørene der har gitt én Stabæk-seier og tre uavgjort. Målscore 5-2 i vår favør.

Det må understrekes at det er lenge siden sist vi møtte Fløya i kamp. Vi må faktisk helt tilbake til Cupen i 2012. Da vant vi 3-0 i Tromsø – og tok med oss både avansementet og keeperen til Fløya, Guro Pettersen, på flyet hjem. Maren Hauge scoret 3-0 målet i kampen siste minutt.

Vi på vår side er inne i en god steam og leder serien sammen med Medkila. Fløya har varslet at de kommer med en tropp på 15 spillere. Det er lite med tanke på at det nå er lov med 20 spillere i troppen, og fem bytter. Men det kan jo være noen flere blir klare frem mot helgen? Vi på vår side forventer at det fortsatt blir rulleringer på laget. I år har vi som kjent en stor tropp og knallhard konkurranse om plassene.

Kampen spilles søndag og har avspark klokken 1500. Det er fortsatt Covid19-restriksjoner og vi har kun lov til å slippe inn 200 tilskuere. Hvordan du skaffer deg billett kan du finne ut her.

Vi minner også om vår eksklusive scoringsklubb. Det er fortsatt mulig å melde seg på, men vi stenger start døren, så vil du sikre deg en plass på celebre medlemslisten, må du raska på.

 

Velkommen til kamp!

Hjelp jentene til opprykk i 2020:
Bli med SFK's Scoringsklubb 2020 ⚽️

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: