Før Stabæk – Hønefoss

Friday night football

Annonse:

🖼 #11 Zara Jönsson

Fredag sparker vi i gang andre halvdel av den merkelige sesongen 2020. Det er Hønefoss BK som er motstander. Det er ingen enkel motstander. Sist helg sendte de Fart hjem til Hamar som slakt. De ga seg ikke før det sto 7-0 på lystavlen.

Vi for vår del slo ØHIL 2-1 i den første lille seriefinalen. Det er med andre ord to lag med selvtillit som møtes på Nadderud fredag kveld. Hønefoss er per i dag nummer fire på tabellen. De står med fem seire, én uavgjort og tre tap. I «vår»-oppgjøret – som ble spilt 1. august, vant vi 2-0. Det var en kamp vi hadde god kontroll på. Siden den gang har HBKs viktigste spiller – Silje Nyhagen virkelig funnet scoringsformen. Hun er nå toppscorer i 1. divisjon med 11 mål. Sist lørdag scoret hun tre mot stakkars Fart.

Hos oss er stemningen i laget god – og den ble ikke dårligere etter lørdagens seier mot våre venner – eller kolleger i alle fall – i ØHIL. Det er bra trøkk på treningene og alle gleder seg til kveldskamp i flomlys på en nyklippet, duggfrisk gressmatte på Nadderud.

Troppen er per nå skadefri og alle er i trening. Det betyr at utfordringen til trenerteamet blir å plukke ut matchtroppen på 20. Konkurransen på trening er stor, så det er ingen enkel oppgave. Vi signerer også en ny spiller denne uken. Det kommer vi tilbake til når papirarbeidet er landet. Så gjenstår det å se om hun blir spilleklar alt til fredag.
 

Kampen har avspark klokken 20:00. Som alle vet er det fortsatt Covid19-restriksjoner. Det betyr at det enn så lenge slippes inn maksimalt 200 tilskuere. Billetter kjøper du her. Salget stopper når vi passerer 200.
 

Kampen streames også live – for de som foretrekke å bivåne begivenheten elektronisk fra hjemmets lune arne.

Link til kampen er: http://bit.ly/neste-kamp
 

Kamppartner ECIT Solution ønsker deg hjertelig velkommen til Nadderud og gitt sine lykkeønskninger før fredagens kamp:


Sikre deg din billett til Stabæk - Hønefoss

 

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: