Før Stabæk – ØHIL

ØHIL tåler ikke poengtap

Annonse:

Selv om vi tidvis føler at vi spiller mot ØHIL annenhver uke, så er det faktisk bare fjerde gang vi møtes i tellende kamp på A-lagsnivå.

Normalt har ØHIL vært Underdogen som ikke har noe å tape og derfor kan gå inn i disse kampene med lave skuldre og alt og vinne. Slik er det ikke denne gangen. Denne gangen er det våre venner – eller kolleger i alle fall – fra Hosle som har presset på seg.

ØHIL ligger nå ni poeng bak oss i kampen om Seriemesterskapet i 1. divisjon – plassen som gir direkte opprykk. De henger godt med i kampen om andreplassen som gir kvalifiseringsspill, men statistikken er nådeløs. Det har aldri skjedd at nummer to i 1. divisjon har slått neste siste lag i Toppserien i en Play-off. Det vet vi – og det vet ØHIL. Derfor er det den direkte opprykksplassen som teller.

Nå skal det sies at ØHIL har en hengekamp - og vinner de den er det bare seks poeng å ta inn. Likevel; - ØHIL har ikke råd til å avgi poeng på lørdag. Da vil muligheten for direkte opprykk i praksis forsvinne. I 2019 vant Fløya serien. De tok da i snitt 2,14 poeng per kamp. Vi ligger så langt på et poengsnitt på 2,73 per kamp.

1d-hil---stabk_50313174662_o
#8 Justine Kielland jubler for scoring mot ØHIL for tre uker siden

Vi kommer fra en OK kamp borte mot Fløya. Kort oppsummer – vi dro for å hente tre poeng og det fikk vi, pluss 9000 kr inn på kontoen til Scoringsklubben.

Ingrid Søndenå sto over mot Fløya. Hun er klar igjen på lørdag. Resten meldes friske og raske.

 

Kampen har avspark klokken 1600, lørdag 26/9.

 

Kampsponsor er OBOS


Billettinformasjon finner du her
Kampen streames også live

 

Velkommen!

 
20200926-stb-chx-vs-ohil-fcb-event

Slik ser du Chixa live på Nadderud
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: