Før Stabæk - Grei

Dette blir nesten som en internkamp.

Annonse:

🖼 #95 Maren Thoresen

Søndag møter vi Grei til seriekamp på Nadderud stadion.
Pr i dag har vi fire spillere på utlån i nettopp Grei – Rikke Thorkildsen, Marte Ness, Klara Vickhoff Lie og Kaja Aasly Haartveit.

Hvis alle fire spiller blir det nesten som en internkamp å regne. Det betyr ikke at det blir lett, Er det noe spillere på utlån ønsker mest av alt, så er det å brilljere i kampene mot laget de er utlånt fra.

Bortekampen mot Grei ble spilt i slutten av august. Stabæk vant 3-0, men evigunge Ingrid Hjelmseth i mål.

Vi har en cupkamp i bena fra onsdag mot Fløya, men det skal ikke være noe problem. Zara Jönsson og Iris Omarsdottir var ikke med til cupkampen i Tromsø på grunn av skader. De er i god bedring og kan fort være klare på søndag.

Grei spilte ikke cup i midtuken – de ble slått ut uken før av KIL/Hemne. De spilte 2-2 i seneste seriekamp – hjemme mot Fart, sist lørdag.

Grei har i år vært plaget med mange spillere på skadelisten. Hva slags lag de stiller med, er derfor alltid litt spennende.

Vi skal uansett gjør hva vi kan, så de ikke skal få med seg noen gode minner fra Nadderud. Vi har møtt de to ganger tidligere på Nadderud-gresset i seriesammenheng.
Da spilte Grei i Toppserien. Stabæk vant begge. Fasiten er seks poeng og 17 - 0 i målscore. (Sjekk ut høydepunktene fra 2010-kampen her - i den kampen spilte Siri Nordeide Grønli fra start for Stabæk. Ser vi på Grei så startet både Ellen Wang og klubblegenden Marlene Young, kampen).

Nadderud er med andre ord, ingen lykkearena for Grei. Når det er sagt så står vi faktisk med seks seire, på de totalt seks obligatoriske kampene vi har spilt mot grei. Total målscore 31-2. For å finne sist Grei scoret på oss, må vi faktisk så langt tilbake som til april 2011.

Kampen på søndag har avspark kl. 14:00. Det er fortsatt Corona-begrensinger som gjelder, så vi kan kun slippe inn 200. Vi regner med at det blir utsolgt, så ikke vent for lenge med å bestille din billett. Det gjør du her

Kampen blir også streamet live. Link til stream finner du her

#3 Ingrid Søndenå - Heftig vær under årets bortekamp mot grei
#3 Ingrid Søndenå - Heftig vær under årets bortekamp mot Grei

Velkommen på Nadderud!
 

Slik ser du Chixa live på Nadderud

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: