Før Stabæk - Rosenborg

Høstsesongen starter med et brak

Annonse:

🖼 #7 Melissa Bjånesøy #19 Maiken Bjørndalen og #44 Stine Reinås

 
Lørdag får vi besøk av gulljagende Rosenborg. Mens vi ladet opp med en liten mini-treningsleir på Nesbyen, tok Rosenborg sist helg turen til Wolfsburg for å skaffe seg internasjonal matching før Champions League-kvalet som starter nå i august. Wolfsburg vant 2-0. Resultatmessig regner vi med at RBK-trener Lein er god fornøyd.

De to seneste oppgjørene våre mot Rosenborg har begge endt med tap. De har gått på bortebane. Nadderud har historisk sett ikke vært noen lykkebane for trønderne - vi snakker mer om et mareritt:

På 12 offisielle oppgjør på Nadderud står de med én uavgjort og 11 tap. Målscore 36-4 i favør Stabæk. Nå skal det sies at den troppen Rosenborg nå rår over er by far, den beste de har hatt til rådighet siden første kamp mot Stabæk i 2009. Den gangen het klubben vi møter på lørdag Trondheims-Ørn og var lutfattige.
Nå heter de altså Rosenborg og har helt andre budsjettrammer.

Vi har tilnærmet skadefri tropp og det er tøff konkurranse om plassene. Det er derfor knyttet spenning til hvilke elleve spillere Per Inge Jacobsen velger fra start på lørdag.

Kampen har avspark lørdag 7. klokken 15:00.
 
Billetter kjøper du her
 
Velkommen!
 
Neste hjemmekamp på Nadderud

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: