Annonse:

🖼 #10 Cornelia Fladberg og #16 Mona Hegna

Vi trenger ett fattig poeng for å avgjøre seriemesterskapet i 1. divisjon – og dermed opprykket til Toppserien.

Den sjansen tenker vi å ta med én gang.

Øvrevoll Hosle møtte KIL/Hemne sist helg i en hengekamp. Den kampen endte 3 - 3 og fjernet effektivt ØHILs teoretiske håp om å kunne ta oss igjen. Det sørget KIL/Hemne for med tre scoringer på ni minutter, i slutten av første omgang – alle på corner.

Vi vet med andre ord, hva vi har i vente.

Bortekampen vår mot KIL/Hemne ble spilt i midten av juli. Det var første serierunde og Stabæk vant 2-1.

Luftig på Kyrksæterøra, #95 Maren Hagfors Thoresen

Maren Hagfors Thoresen scoret vårt første mål og presset KIL/Hemne til et selvmål i en kamp som var en litt typisk åpningskamp med litt høye skuldre og relasjoner som ikke satt 100%. Nå sitter relasjonene og vi har en tropp fri for skader og sykdom.