Grei skuring mot Grei

Fortsatt uten poengtap

🖼 #8 Justine Kielland

Stabæk vant 3-0 i dagens seriekamp mot Grei. Kampen ble spilt på Årvoll KG – som ga kampen en ramme som om det skulle vært et B-sluttspill i Norway Cup.

Vi lar like godt Per Inge Jacobsen oppsummere kampen: Vi gjennomfører på en profesjonell måte i dag. Første omgang er av meget høy karakter, noe som sørger for at vi går til pause med en komfortabel ledelse. Vi starter også 2. Omgangen bra, men så slipper vi oss litt nedpå, spesielt i presisjonen på motstanders halvdel.

Defensivt holder vi den standarden vi skal gjennom hele kampen. Ett skudd på mål imot, får vi tåle :) Gøy å score tre.

Tomålsscorer Melissa Bjånesøy sier følgende: Grei gjennomkjøring! God førsteomgang, der vi spiller oss fri og til en del sjanser og nesten-sjanser. Så er det en mindre grei andreomgang, der de får ha ballen litt mer enn vi skulle ønske, og vi finner ikke helt de samme rommene. Men vi står løpet ut og tar nok en grei seier på en grei lørdag

Vi for vår del synes også kampen var Grei. Heldigvis regnet det under store deler av kampen. Det var viktig for kunstgressmatta på Årvoll er meget dårlig. Normale mennesker kaster ballkonggresset sitt lenge før det blir så slitent.

Ingrid Hjelmseth måtte steppe inn som vikar i mål, og holdt selvsagt nullen. Dermed fikk hun bokført sin 259. obligatoriske A-kamp for Stabæk.

Summa summarum – veldig god første omgang. Grei kontroll i andre. Vi klarte det vi kom for – unngå skader og ta tre poeng.

Neste hjemmekamp for A-laget er søndag 30. august klokken 15:00 mot Åsane