Grei - Stabæk

Ny bortekamp

Annonse:

🖼 #11 Zara Jönsson, #44 Stine Reinås, #51 Iris Omarsdottir

Lørdag er det ny bortekamp, denne gangen mot Grei. Dette kan med trygghet kalles et lokalderby. I år enda mer enn tidligere. Greibanen er nemlig under rehablitering, så kampen spilles på Årvoll KG.

Grei har så langt i sesongen vist seg som et særs vanskelig lag å slå. Kun to av seks kamper har endt med tap. Kun topplagene Medkila og ØHIL har tatt full pott mot Grei. Selv om Grei kun har tapt to kamper, så har de også slitt med å vinne. De vant serieåpning borte mot Fart, og siden det har de ikke vunnet. De står faktisk uten seier på hjemmebane.

Vi har for tiden to spillere på utlån til nettopp Grei – Rikke Thorkildsen og Marte Ness. I Norge er det ikke lov å gjøre avtaler om at spillere som er utlånt skal stå over når de møter klubben de er utlånt fra. Vi regner derfor med at begge spiller på lørdag.

Grei kommer fra et knepent 2-1 tap for Medkila, i Harstad, sist helg. Det er med andre ord ingen enkel oppgave som venter oss på Årvoll på lørdag.

Stabæk har møtt Grei fire ganger i Toppserien og én gang i cupen. Vi står med fem seire og 28-2 i målscore. Vi møtte også Grei til treningskamp i vinter. Det var før Kovid19-pausen, og Stabæk vant greit 4-0.

Se også vår forhåndspresentasjon av Grei fra mars

Kampen har tidlig avspark – allerede klokken 1300, så har du tenkt å se matchen må du skrinlegge eventuelle planer om å starte dagen med en lang doven lørdags-brunch.

Billetter til kampen selges kun i porten. Husk begrensningen på 200 tilskuere. Kan være lurt å komme i litt god tid.

 

 

Neste hjemmekamp for A-laget er søndag 30. august klokken 15:00 mot Åsane
Slik ser du Chixa live på Nadderud

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: