Lindmark, Gåseidnes, Haglo, Pedersen

Hårete mål for jenteakademiet!

Visjonen for jenteakademiet vårt er herlig offensiv; vi skal i løpet av noen år være konkurransedyktige målt mot de beste akademiene i Europa . Det skal i første rekke disse fire dyktige trenerne bidra til.

Annonse:

 

- Vi snakker et lite stykke frem i tid, men så solid som alt rundt jenteakademiet ser ut nå må vi kunne sette oss hårete mål! 

Utviklingsansvarlig Kim André Pedersen føler at det aller meste er på plass for å gjøre sesongen 2020 svært bra. Rundt 50 jenter er med i akademiet vårt, og nivået er bra.

- Vi har riktige folk i alle posisjoner, unge og spennende spillere er på plass og flere er på vei inn. Hele syv Stabæk-spillere ble tatt ut til Equinors talentleir - vi var desidert klubben med flest spillere her.

Pedersen smiler bredt. Både han og klubben har store ambisjoner for sesongen 2020. Jenter-15 og Jenter-17 spiller regional interkrets, rekruttlaget vårt spiller i 2. divisjon og vårt A-lag kvinner spiller i 1. divisjon.

- Rekruttlaget vårt skal bli mye bedre enn i fjor, og A-laget vårt tror jeg rett og slett dundrer gjennom og rett opp i Toppserien igjen. Vi har en god plan som vi mener bør gi oss et A-lag som ligger høyt oppe i Toppserien i løpet av tre år.

Kim André Pedersen forteller at utviklingen fremover avhenger av et enda tettere samarbeid med NTG.

- Vi har veldig gode relasjoner til NTG, men vi er også sikre på at et enda tettere samarbeid er nøkkelen til å være langt fremme på struktur - og dermed å nå våre hårete mål. 

Pedersen er også optimistisk når det gjelder overgangssummer i kvinnefotballen.

- Barcelona er godt i gang, det samme er Ajax og Juventus. Her er det bare å henge med - fem år frem i tid har vi spillere i massevis å selge - hvis det jobbes godt.

 


 

Hva skjer nå?

FULL OVERSIKT: Spilleplan 2020: Som resten av Norge, så tar vi nå en ukes pause fra treningskamper, men trener som normalt - noe vi alle vet; den ultimate hverdagsunderholdningen!
På lørdag 29. februar er det igjen ny treningskamp mot Nanset, og da enda tidligere enn mot VIF - nemlig kl 11:00 på Nadderud kunstrgress 1. Da starter du lørdagen med kamp og har resten av dagen til fri benyttelse!

Velkommen på Nadderud!
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: