Holder følge med gode Toppserie-lag

Vålerenga var skyhøye favoritter før kvartfinale på et høstpreget Nadderud. Jentene får skryt for kveldens innsats, tross tapet.

Annonse:

🖼 #8 Justine Kielland

Se hvordan trener Per Inge Jacobsen oppsummerer kveldens møte med Toppserie-motstand:


 
Før avspark i kveldens oppgjør, ble "målsniken" og Stabæks #7 Melissa Bjånesøy fortjent kåret til "årets beste spiller i 1. divisjon" og fikk overrakt prisen av styremedlem i Toppfotball Kvinner, Christine Bøe Jensen:

Under kveldens sending omtalte Morten Morisbak Skjønsberg, ekspertkommentator hos NRK, vår kjære kaptein på følgende måte:

- hun er en ekte målsnik og står ofte på rett plass. En god avslutter, både med hode og med beina - og samtidig en viktig brikke som leder og rutinert spiller for Stabæk. Hun er også fysisk trener og står ansvarlig for styrkeprogrammet og oppvarmingene for laget.

Juryen for nominasjonen besto blant annet  av Carina Olset og Carl-Erik Torp, begge i NRK, samt Terje Alstad, sportsdatasjef i NTB. Se det overrekkelsen på Nadderud her:


Produsent: NRK og Toppserien/Toppfotball Kvinner. Overrekkelsen og kampen kan du forøvrig i sin helhet på tv.nrk.no. Du kan lese alt om Toppseriens prisdryss i 2020 her: Melissa Bjånesøy årets spiller i 1. divisjon

Husk også å få med deg søndagens siste og sesongavsluttende seriekamp på Nadderuds gress, med eksklusiv plass til 200 personer! Da møter jentene Amazon Grimstad.
 

 
Siste SERIEKAMP på Nadderud denne sesongen:
Link til kjøp av billetter kommer

Slik ser du Chixa live på Nadderud
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: