I år kårer Sparebank 1 den viktigste spilleren

- OPPDATERT 8. JUNI -> nå er det ingen grunn til å spare seg

Annonse:

Vår gode samarbeidspartner, Sparebank 1 Østlandet, vil i årets sesong kåre "Stabæks Viktigste Spiller"  i alle hjemmekampene i Toppserien.

Vinneren får fondsandeler i Odin-fondene til en verdi av 3.000 kr. Så får vi se etter hvert hvem av spillerne som ikke bare er best på banen, men også er smartest i sine investeringer. Heldigvis får de god hjelp fra rådgiverne i Sparebank1 Østlandet.

Første hjemmekamp for jentene var lørdag 5. juni. I den kampen var det keeper Sunniva Skoglund som tok hjem prisen "Stabæks Viktigste" og gavesjekken på 3.000 kr.

"Stabæks Viktigste Spiller" Sunniva Skoglund

Det blir spennende og se hvilket Odin-fond Sunniva velger å sette pengene i. Går hun for et trygt, men kanskje litt traust rentefond? Tenker hun skikkelig langsiktig og smeller til med et rent aksjefond, som for eksempel Odin Sverige C – som har hatt en verdistigning på over 20% så langt i år? Er det mer å hente der?
Bør hun heller safe litt å kjøre et kominasjonsfond som Odin Horisont C? Det er slike spørsmål spillerne på A-laget til Stabæk nå må tenke over – og diskutere med de dyktige rådgiverne i Sparebank1 Østlandet.

Vi setter stor pris på dette opplegget til Sparebank1 Østlandet. For det er ikke på banen spillerne skal spare seg – sparing bør skje i fond.

Og vær ikke bekymret for fotballkunnskapene til trauste bankfolk. En som ofte kommer til å sitte i juryen til Sparebank1 Østlandet som plukker ut dagen "Stabæks Viktigste", er legenden Tommy Stenersen.

OPPDATERING 8. JUNI:

Vi gratulerer også Sunniva som er på Toppseriens utvalgte lag for 3. serierunde i samarbeid med OBOS og NTB:

Laget er tatt ut basert på statistikk og vurderinger gjort av nyhetsbyrået NTB. Nettavisen presenterer rundens lag i Toppserien etter hver serierunde gjennom sesongen. Her kan du se Nettavisens artikkel om ukens lag.

Neste hjemmekamp på Nadderud

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 06.06.2021, oppdatert: 23.06.2021
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke