Jenteakademiet utvider

Nå også med eget tilbud til de under 13 år

Annonse:

🖼 Ole Gåseidnes, Christian Haulan, Kim André Pedersen og Ståle P. Haglo

Målet er å knytte hele klubben (alle jentelag), tettere sammen og spille på de ressursene vi besitter. Dette for å få en enda bedre struktur, og enda bedre oppfølging av spillerne.

Stabæk Fotball jenter (J6 til J12) vil fra 2021 sportslig være en del av den helhetlige strukturen under Stabæk Jenteakademiet og vil dermed jobbe etter mye av de samme felles prinsippene og strukturen.

Så langt har jenteakademiet hatt tre kamparenaer. Rekruttlaget (J19) – som i et normalår spiller i 2. divisjon senior, J17-Regional og J15-Regional. Martin Lindmark – som også er assistenttrener på A-laget, har ansvaret for Rekrutt samme med Ole Gåseidnes. Ole på sin side er hovedansvarlig for J17-laget og Ståle Haglo har hovedansvaret for J15. Håkon Blankenborg har jobbet med Akademikeeperne, han er også med videre. Da kommer også Joar Hedkvist Dale inn som keeperansvarlig på akademiet. Han trener nå J14-laget. 

Dessverre blee Regionale seriene avlyst i år grunnet Covid19, så kamparenaen har ikke vært optimale i 2020 - for Akademi-jentene.

Kim Andre Pedersen er utviklingssjef og leder for Jenteakademiet. Kim-André, Ole og Ståle har nå alle forlenget sine engasjementer med Stabæk til ut 2023. Det gir oss en strålende forutsigbarhet og mulighet til å jobbe langsiktig. Og er det noe vi har lært fra akademiet på guttesiden, så er det at langsiktighet og struktur, er en suksessfaktor med tanke på å utvikle fremtidige toppspillere.


Nå utvides altså ansvaret til Jenteakademiet og vi har ansatt Christian Haulan for å ta seg av de yngste jentene – de i aldersgruppen 6 til 12 år. I tillegg til å være utviklingsleder for de yngste, vil han også være trener for utviklingsgruppene.

Haulan kommer fra jobben som utviklingssjef i Skedsmo fotball. Han har UEFA B-lisen og en Bachelor i idrettsvitenskap. Han starter jobben 1. januar 2021.

Slik blir stukturen på Jenteakademiet seende ut fra neste år av:

Skjermbilde 2020-10-13 kl. 14.47.47

Sjekk ut profilene til dagens trenerstab på Jenteakademiet her

Her finner du samlesiden om Jenteakademitet - link til spillerprofiler, historikk etc

 

Husk neste seriekamp på Nadderud:
 

Slik ser du Chixa live på Nadderud

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.10.2020, oppdatert: 21.10.2020
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke
Kontakt: