Kolbotn Away

Landslagspausen er over

Annonse:

🖼 #13 Siri Nordeide Grønli, forbereder seg på gress

Lørdag er det kamp i Toppserien igjen. Vi møter Kolbotn på Sofiemyr. Den lille landslagspausen har vi brukt til å trene godt – blant annet i en treningskamp mot ØHIL forrige fredag.

Det begynner å se bedre ut for de spillerne som har slitt med langtidsskader - Iris Omarsdottir og Elise Lundblad.
Maren Hauge er ute med korsbåndsskade, så hun er ferdigspilt for året. Resten av troppen er fit og skadefri. Vi reiser med andre ord med full tropp til Sofiemyr.

Kolbotn står i likhet med Stabæk med null poeng etter tre serierunder. Det er med andre ord to lag som begge trenger poeng som møtes. Historisk sett har kampene mellom Kolbotn og Stabæk vært relativt jevne. Vi har møttes 24 ganger tidligere i serie og Cup. Stabæk har vunnet 13 av disse oppgjørene. Kolbotn har vunnet fem og seks ganger har det endt uavgjort. Total målscore er 46-18 i Stabæks favør.

Det er fortsatt publikumsbegrensninger i Toppserien på grunn av pandemien. Vi har ikke detaljstudert reglene i Oppgår kommune, siden det fortsatt ikke er åpnet for bortesupportere i norsk fotball.

Heldigvis blir kampen streamet live på Direktesport og Budstikka. Dessuten er det varslet regn hele lørdag, så stream er et brillefint tilbud for de som vil nyte kampen i hjemmets lune arne.

Avspark er altså lørdag 19. juni klokken 15:00.

 

Neste hjemmekamp på Nadderud

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 17.06.2021, oppdatert: 23.06.2021
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke