Med blikk for fremtiden

Utviklingssjef i Stabæk, Kim Andre Pedersen har forlenget sin avtale med klubben ut 2023. Vi tok en prat med han i høstsolen på Nadderud.

Annonse:

Kim Andre Pedersen, utviklingssjef i Stabæk, du har vært i Stabæk snart et år, og nå har du forlenget avtalen din ut 2023, hvorfor det?

- Det har jeg for det første gjort fordi jeg syntes Stabæk er en veldig spennende klubb, der vi har et kjempepotensial i utviklingsarbeidet vårt. Akademiet har vært drevet svært bra av de som har arbeidet her tidligere, noe vi har forsøkt å videreføre. Få til systematikk og planverk, spillmodell og jobbe sammen i en felles retning rundt sentrale ting - noe jeg føler vi har lykkes godt med. Vi har forbedret og videreutviklet videregående-modellen vår, som vi samarbeider med NTG Bærum rundt. Igjen gir dette spillerne våre en økt mulighet til å bli enda bedre, bedre enn de allerede er. Med både en god relasjon til videregående skole og naboklubbene, samt flinke folk i staben; Ole, Ståle, Einar, Martin, for ikke å glemme et tett samarbeid med Per Inge og flere, deriblant Ingvild og Viggo på NTG, er det helt naturlig for meg at vi fortsetter og videreutvikler alt det gode arbeidet.

- Som mange av de som arbeider her sier; Stabæk er en familie, noe jeg føler vi er. Vi jobber godt sammen, samtidig som vi er kritiske og har takhøyde for å være både enige og uenige om ting og jobbe med fag, som gjør at produktet til spillerne våre blir bra.

- Hvis vi klarer å videreføre den kontinuiteten vi har på trenersiden, også på spillersiden; så ser jeg ingen grunn til at Stabæk ikke skal rykke rett opp i Toppserien igjen og være med og prege norsk toppfotball, nummer to; at vårt akademi produserer gode spillere nasjonalt og internasjonalt, som gjør at vi kanskje kan selge noen videre til PSG og Barcelona - alternativt inn i eget A-lag og videre derfra.

I forbindelse med første del av lokalderby'et mellom ØHIL og Stabæk, spurte vi Kim Andre om noen av spillerne på A-laget, som har gjennomført reisen fra å være ung spiller i akademiet, følger NTG Bærums undervisning og spiller nå om opprykk til Toppserien:


 
Neste  kamp på Nadderud:

20200926-stb-chx-vs-ohil-fcb-event

Slik ser du Chixa live på Nadderud

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: