Mesternes Mester'ish

Gøy med litt konkurranse igjen

Annonse:

Fredag 15. mai inviterte Asker fotball til konkurranse på Føyka. Deltagerne besto av tre spillere fra herrelaget til Asker, tre fra herrelaget til Bærum – samt Melissa Bjånesøy, Emilia Ruud og Sunniva Skoglund fra Stabæks kvinnelag.

Opplegget var rigget over samme lest som Mesternes Mester, bortsett fra at det var få «mestere» blant deltagerne. De eneste som har vunnet noe av betydning som fotball-spillere blant deltagerne, var Emilia Ruud og Melissa Bjånesøy.

Vi var derfor litt spent på om dette ville gi oss en fordel som var stor nok til å utligne noe av den kjønnsfordelen gutta har.


Første øvelse var 200 meter løp på bane. Én spiller hva vert lag i hvert heat. Kvinnene fikk cirka 20 meter forsprang. Her hadde Asker gjort en solid jobb på forhånd med å undersøke hva som er riktig forsprang for å utligne kjønnsforskjellen. Melissa imponerte med å vinne sitt heat. I ettertid ble hun riktignok dømt til andreplass etter «målfoto». Målfotoet var øyemålet til en av hjemmelagets funksjonærer. Akkurat som det skal være i slike konkurranser.

Neste øvelse var den kjente «90-graderen». En tøff øvelse for folk med massiv og/eller eksplosiv benmuskulatur. Og tøft ble det - én etter én må gi seg, og folk lå etterhvert og vred seg i smerte på kunstgresset. Til slutt var det bare to deltagere igjen som knivet om seieren – Sunniva og Emilia. Sterkt!

Så fulgte hinderløp og straffekonk, før finalen med ballbehandling og omvendt tribunestorming. Der fikk vi tidlig en eventyrlig ledelse takket være Melissa. Dessverre jevnet det seg ut, og våre tapre deltagere endte på andreplass. Denne øvelsen var dog veldig fin og det skilte lite mellom lagene.

Asker vant som seg hør og bør sin egen konkurranse, både individuelt ved Harald Martin Hauso, og lagkonkurransen.

Våre tre presterte veldig jevn og var tett på hverandre på den endelige resultatlisten. Sunniva var vår beste, foran Emilia og Melissa.

Vi takke Asker for et strålende initiativ. Melissa oppsummerte dagen slik til Budstikka: - Deilig å være nervøs igjen og kjenne at man konkurrerer om noe.  

Nå har jenten ferie én uke før vi starter nok en sesongoppkjøring – årets tredje.
 

Underholdning? Stabækchixa på YouTube

Du finner kanalen vår her - husk å trykke på "abonner":

Dette og veeeeeldig mye mer, klikk på bildet og sjekk ut kanalen!
Dette og veeeeeldig mye mer, klikk på bildet og sjekk ut kanalen!

 

Hva skjer nå?

FULL OVERSIKT: Spilleplan 2020 finner du her
- men som alle forstår, justeringer vil komme løpende

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: