Nanset på Nadderud

Lørdagens gjestende lag kommer fra hva vi tidligere kjente som Vestfold og nærmere bestemt fra byen vi liker å kalle Larvik.

Annonse:

🖼:  #6 Lotta Fennefoss

Kampen starter allerede klokken 11:00 lørdag formiddag, så du rekker helgens andre gjøremål etterpå! Vi tenker til og med på dét for deg, og bjudar på - mao ingen grunn til ikke å komme og heie frem jentene våre gjennom en ny treningskamp.

Nanset spilte i 1. divisjon i fjor. De var nyopprykket og klarte ikke den vanskelige førstesesongen et nivå opp. De endte nest sist plass med 16 poeng i divisjonen.
Nå må det nevnes at det var usedvanlig tøft i 1. divisjon i 2019 siden det var et overgangsår (grunnet nytt seriesystem, noe vi kommer tilbake til og gjennomgår nærmere).
Fasit ble hvertfall at fem av tolv lag rykket ned.

Nanset holder som nevnt til i Farrisens hjemby Larvik og vi har møtt dem én gang tidligere til obligatorisk kamp med A-laget. Det var i cupen i 2016 og vi vant 2 - 0 etter å ha slitt lenge med å omsette sjansene våre. Målscorere var Marie Dølvik Markussen og Trine Rønning.

Kun tre spillere som var med i den kamptroppen er fortsatt igjen med i Stabæk. Det er Siri Nordeide Grønli, Stine Reinås og Ine Østmo (Melissa Bjånesøy var i stallen, men hjemme på Nadderud og stelte håret*).

Skadesituasjonen begynner å se bedre ut, og det er godt mulig det blir spilletid på noen av de som ikke har vært i aksjon så langt i vinter. Det begynner å bli hard kamp om plass i startoppstillingen, nå som det kun er drøye tre uker til seriestart.

Kampen spiller på Kunstgressbane1 (Tobbebanen).

Velkommen
 

* Nei da. hun var skadet
 

Hva skjer nå?

FULL OVERSIKT: Spilleplan 2020: Vi trener oss igjennom uken og frem mot helgen, for da venter enda en sesongforbredende aktivitet:

lørdag 29. februar (førstkommende) er det altså treningskamp mot Nanset (omtalt over) og da enda tidligere enn mot VIF - nemlig kl 11:00Nadderud kunstgress 1. Da starter du lørdagen med kamp og har resten av dagen til fri benyttelse! Sjekk ut hele hendelsen her!

Velkommen på Nadderud!
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 27.02.2020
Skrevet av: Richard Jansen / Foto: Kristian Bjerke