NM J16: Årets første seier

Vår første tellende kamp for året ble spilt torsdag kveld mot Bærums Verk Hauger på Gommerud kunstgress.

Annonse:

Dette var første av to kvalifiseringskamper i Oslo om å gå videre til regional kvalifisering for NM J16.

- Det ble en tålmodighetsprøve for våre jenter som hadde ballen i store deler av kampen, og også mye på motstanderens banehalvdel, men vi slet med å bryte ned motstanderen på siste tredjedel, forteller trener Ståle Haglo til stabak.no.

- Vi ble ofte litt utålmodige og ville ha ballen helt frem mot bakrommet et trekk eller to for tidlig, og klarte ikke ofte nok å gjenvinne ballen kjapt nok til å utnytte en ny angrepsfase. Dette til tross, så gjør vi en kamp som er ganske god i en del faser av spillet, og progresjonen i kampen når det kommer til å spille seg fri bakfra er veldig god. Defensivt har vi ganske god kontroll på spillet i svært mange av de 80 minuttene kampen varte og vi har ingen skudd mot vårt mål, avslutter Haglo.

NM-kvalet spilles 2 x 40 minutter, og selv om Stabæk-jentene slet med uttelling, kom målene på veldige fine tidspunkt rent psykologisk. 1 - 0 ble satt av Karoline Krok-Eikefjord, drøyt tre minutter etter pause. 2 - 0 signert Helene Hagelien Mikkelsen, kom i det 80. minutt.

Nå venter noen dager med treningsleir i Sverige, sammen med resten av jentene på akademiet. Her legges det opp til treninger med svært høy kvalitet, i det ikke ukjente anlegget Prioritet Serneke arena.

Vi ønsker akademiet god tur til Gøteborg!

Hva skjer nå?
 

FULL OVERSIKT: Spilleplan 2020: Kommende ukes treninger er som vanlig den ultimate hverdagsunderholdningen og på lørdag er det igjen et LOKALT DERBY(!!) mot selveste Vålerenga, så vi snakker altså treningskampen Stabæk - Vålerenga kl 11:30 på Nadderud kunstgress 1.

Velkommen på Nadderud på lørdag formiddag!
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: