NM: Nanset Away

[ SISTE NYTT ] Kampen streames likevel! Endelig er cupen i gang!

Annonse:

🖼: #10 Cornelia Fladberg NM: Chixa vs ØHIL, 15.05.2019

Vi starter på bortebanen – mot Nanset. For de som ikke umiddelbart klarer å plassere Nanset, så holder de til i Larvik – så og si i Bøkeskogen.

Nanset var også motstander for oss i cupen i 2016. Da vant vi 2-0 i en kamp hvor vi dominerte, men slet med å omsette sjansene til scoringer. Det var egentlig ingen stor overraskelse. Nanset er intet enkelt lag å spille mot. De ligger lavt, slår langt og satser på de klassiske norske verdiene i fotball – fysikk, dueller og dødballer.

Nanset har som alle i breddefotballen vært hardt rammet av Covid-19-restriksjoner. De har bare spilt én tellende kamp siden oktober 2019. Det var første runde i NM forrige uke, hvor de feide hardtsatsende Sandefjord av banen med 5-2. Det er sterkt.

De har et lag med mye rutine, men aldersmessig noe ubalansert. Spillerne de startet med mot Sandefjord var stort sett født tidlig på nittennittitallet eller i 2004/2005.

Lagets Grand-Old Lady, Maria Øvrum Hagland – som er født i 1984, pådro seg et rødt kort i kampen mot Sandefjord. Det betyr at snittalderen i startoppstillingen til Nanset, dropper betydelig på tirsdag.

Vi kommer fra 2-5 tap hjemme mot Rosenborg. I den kampen fikk Iris Omarsdottir seg en kraftig smell i ryggen. Det ser heldigvis ut til å gå bra, men hun er selvsagt ikke klar alt på tirsdag. Vi reiser uansett til Larvik for å avansere i NM.

Fra lørdagens kamp; vi ønsker Iris riktig god bedring!
Fra lørdagens kamp; vi ønsker Iris riktig god bedring!
Praktisk informasjon rundt kampen

Kampen spilles på Meny Nanset KG – eller Fagerli som banen egentlig heter.
Sjekk her for kart og veibeskrivelse.

Det koster ikke noe å se kampen og det er uansett hyggelig at vi handler i kiosken og støtter idrettslaget under kampen.
Alle skal registreres med QR kode ved ankomst.

Nanset hilser og ønsker oss alle velkommen i morgen. Avspark er klokken 19:00.

Tom for strøm på Teslaen?

Kveldens kamp i cupen BLIR (i motsetning til hva arrangør bekreftet mandag) streamet; så finn frem supporterskjerf, heng ut balkongflagget, klikk på linken og sett deg godt til rette.
 

Neste hjemmekamp på Nadderud

 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: