Selma Pettersen klar for Stabæk

Laget tar form

Annonse:

Selma Pettersen kommer fra Kolbotn. Høstsesongen 2021 var hun på utlån til ØHIL. Hun er 18 år, midtstopper og særs lovende. Hun presterte meget godt i ØHIL og fikk også sin debut for på norske J19-landslagslaget i november.

I Selma får vi altså en talentfull, venstrebenet midtstopper. Akkurat det vi trenger.

Hovedtrener Per Inge Jacobsen er fornøyd:

- At en av U19-landslagets mest spennende spillere velger å gå til Stabæk ser vi på som et kvalitetstegn for utviklingsarbeidet som gjøres i Stabæk Fotball. Selma er en spillende stopper med god fart og fine ferdigheter som vil passe veldig godt inn i Stabæk-modellen. Det er selvsagt også et stort pluss at hun kan bekle alle stopperposisjonene i tillegg til at hun også har spilt litt back i Kolbotn.

Selma sier selv følgende om hvorfor hun valgte å komme til Stabæk:

- Jeg valgte Stabæk fordi Stabæk har et bra utviklingsmiljø som jeg tror vil være bra for min videre utvikling som fotballspiller. Her får jeg gode sportslige utfordringer med et bra fotballag, som spiller fotball som passer perfekt til meg og min spillestil. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med jentene, komme inn i miljøet og starte oppkjøringen! Tror dette blir veldig bra.

untitled-5047-Edit.jpg
Selma har signert kontrakt frem til 2024. Hun får drakt #6
 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 
Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: