Siri gir seg - ikke

Vi pakker opp den perfekte julegaven 💙

Annonse:

🖼 #13 Siri Nordeide Grønli

Siri Nordeide Grønli har signert for en ny sesong i den vakre blå Stabæk-drakten. Hun kom til oss da vi tok over Toppserie-lisensen til Asker, og står oppført med 298 obligatoriske A-kamper – hvorav 292 fra start. Hun har 8 mål. To av disse kom i år.

#13 skal altså spille sin 13. sesong for Stabæk!

Ingen andre kvinner har flere A-kamper for Stabæk. Faktisk er hun helt opp på en femteplass på Stabæks adelskalender. Foran seg har hun kun André Flem (300 kamper), Tommy Stenersen (309), Jon Knudsen (345) og Morten Skjønsberg (384). Måler vi spilletid i minutter, så er Tommy og André allerede solid distansert.

Hovedtrener Per Inge Jacobsen er naturlig "thrilled":
- Selv om det har ligget i kortene en stund var det veldig hyggelig å få nyheten om at Siri ønsker å satse videre. Hun har en uvurderlig verdi for oss både på og utenfor banen. Vi har en relativt ung og fremadstormende gruppe som hele tiden ønsker å pushe seg selv til nye høyder og skal vi klare å pushe dem lang nok fremover er Siri med hennes erfaring gull verdt for gruppen. Hun vet hva som kreves for å vinne i det lengre løp, noe som hun også er dyktig på å få videreført til gruppen. 

Når man ser på Siris CV og hva hun har oppnådd, så kunne hun forlatt skuta med hevet hode etter fjorårssesongen, i stedet tar hun sats og gir gass for å gjenreise Stabæk. Det er en lojalitet som vi setter utrolig stor pris på.

Selv sier Siri: - Stabæk er som familie for meg - med alt det innebærer. Vi har i mange år stått sammen i tykt og tynt, ned- og oppturer. I år har vi hatt ei kurve som har gått jevnt oppover og det vært veldig moro å være Blaa. Eg kjenner meg ekstremt heldig som får lov til være med videre som en av Chixa. Spillere, støtteapparat, ja, hele klubben har lagt et solid grunnlag og forhåpentligvis er dette noe vi bare fortsetter å bygge videre på i Toppserien. Fy kor deilig det e å være tilbake! Tenk så artig 2021 kan bli!

Da er det bare å ringe Julen inn

Vi benytter anledningen til å ønske alle en riktig god jul!
 
stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 24.12.2020
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke - SFK Media