Stabæk nest best i Toppserien

LES MER: Toppklubbstandarden er et omfattende kvalitetsarbeid for landets ti beste kvinneklubber.

Annonse:

🖼 Per inge Jacobsen

Med comeback i Toppserien er det ikke bare på banen vi har tatt steg i år. For første gang har klubben deltatt i prosjektet Toppklubbstandard som er et omfattende kvalitetsarbeid for landets ti beste kvinneklubber. Standarden tar for seg hele 250 evalueringspunkter innenfor områdene strategi, sport, organisasjon og treningsprosessen.

Målsetningen med Toppklubbstandard er å heve kvaliteten i det daglige virke, samt øke bevisstheten på hva som kreves for å være en toppklubb.
 

Målsetningen ble nådd

Foran årets sesong satt klubben seg et hårete mål om å nå nivå 3 av 5 allerede i første sesong. Arbeidet ble ledet av en godt sammensatt trio bestående av styrerepresentant Siri Christiansen, hovedtrener Per Inge Jacobsen og utviklingsansvarlig Kim Andre Pedersen.

Hardt og systematisk arbeid over tid lønner seg alltid, og denne uken fikk vi det glade budskap om at målsetningen var nådd, noe hovedtrener Jacobsen synes er meget gledelig:

- Arbeidet og systematikken rundt Toppklubbstandard startet egentlig foran sesongen i fjor, for selv om vi ikke fikk delta da så visste vi en god del om hva som krevdes for å oppnå et godt resultat i Toppklubbstandard. Vi har derfor arbeidet i to år med å prøve å få rigget klubben på sentrale områder som treningsprosessen, utviklingsarbeidet, samarbeidet med skoler med mer. Vi er derfor svært glade og litt stolte over å få til dette resultatet. Det er faktisk kun Vålerenga Fotball som fikk en bedre score enn oss.
 

Ønsker å fortsette utviklingen

Selv om målsetningen er nådd så hviler ikke klubben på laurbærene av den grunn.

 - Vi ønsker å fortsette å utvikle oss som lag, individer og klubb og derfor sikter vi etter hvert mot neste nivå. Tilbakemeldingene fra Toppfotball Kvinner (TKS), sier at vi må utvikle systemer for kartlegging og strategier, i tillegg må klubben etter hvert øke fra to til tre profesjonelle dager for spillerne. Vi har for lengst startet dette arbeidet, men det er for tidlig å si om det er mulig å nå nivå fire allerede i 2022, sier Jacobsen til stabakkvinner.no

Flere mål ble nådd på kvinnesiden i år - to nye Norgesmestere
Flere mål ble nådd på kvinnesiden i år - to nye Norgesmestere

LES MER: J19 er Norgesmestere

  


Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid seneste oppdateringer på: www.stabakkvinner.no

 

 
 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.12.2021, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke