Stabæks Jenteakademi med utvidet keepertilbud

- for jenter født 2006 - 2011

Annonse:

Fra 2021 vil Stabæk Fotball Jenter, i regi av Stabæk Jenteakademi, å tilby unge keepere muligheten til keepertrening gjennom klubben. Dette er noe vi ønsker å tilby jenter født 2006-2011 både i Stabæk og i andre klubber. Tilbudene er delt i to: for 2006-2008, og 2009-2011.Jenter 2006-2008:  

Vi tilbyr egen trening for keepere som har begynt/er på vei inn i ungdomsfotballen. Tilbudet vil i utgangspunktet foregå på søndager, men med varierende tidspunkt. Her vil treningene foregå på 11-er-mål, da spillere født 2006 og 2007 spiller med dette fra og med 2021, mens spillere født 2008 kun er et år unna.
Treningene vil gå gjennom alle de forskjellige delene av keeperspillet og vil bli ledet av Jenteakademiets trenere.

 

Jenter 2009-2011:

Dette er et tilbud som vil foregå gjennom klubbens utviklingsgrupper. I Stabæk tilbyr vi utviklingsgrupper for jenter i barneskolealder, uavhengig om de spiller i Stabæk Fotball eller ikke. Vi stiller krav til konsentrasjon, samt generell iver og interesse for fotball. Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball og som i tillegg ønsker å trene og utvikle seg videre utover det tilbudet de får i egen klubb. Treningene ledes av trener ansatt Stabæk Jenteakademi. Treningene foregår fra 14:45-16:00, så spillerne har muligheten til å bli busset direkte fra skolen til Nadderud, hvor treningen foregår, før de blir busset fra Nadderud og til eget hjem etter trening.
 

Les mer om Stabæks utviklingsgrupper


Ansvarlig fra gjennomføringen er Joar Hedkvist Dale på Stabæks Jenteaktdemi. Han har følgende å si om hvorfor Stabæk satser på dette:
- Keeperposisjonen er en posisjon som, til tross for sin enorme viktighet, ofte blir oversett. Det er generelt mangelfullt med tilbud for unge keepere her i Norge, spesielt på jentesiden Vi i Stabæk ønsker å endre på dette med oppstarten av vårt nye tilbud. Spillerutvikling handler om alt fra spiss til keeper, og da er det viktig at vi kan tilby en god utviklingsarena for alle, også de som står bakerst med hansker på og tar ballen med hendene!


Utviklingssjef på Stabæks Jenteakademi, Kim André Pedersen, er godt fornøyd med  å få på plass et utvidet tilbud.
- Vi ønsker å sette ytterlige fokus på de beste keeperne  - både de i egen klubb og i regionen som så dann. Vi har masse erfaring og kompentanse i Stabæk på dette området og vi er opptatt av at også jentene-keeperne skal få et slikt tilbud.
 

Se her for mer info

 

Er du interessert, eller ønsker å få vite mer - ta kontakt med Joar Hedkvist Dale

Annonse fra Eliteserien: