Ny kamp – nye muligheter

- Strilene kommer

Annonse:

🖼 #22 Sunniva Skoglund

Lørdag er det ny kamp i Toppserien. Vi får besøk av Arna-Bjørnar. Stusser du på ingressen som er dette forklaringen: Arna-Bjørnar holder til i Bergen kommune, men ikke innenfor de syv fjell. Arna er som er forstad å regne, selv om vi altså snakker samme kommune. Du kan komme deg raskt til Arna fra Bergen sentrum – hvis du absolutt vil. Det går nemlig tog – i tunell gjennom ett av de syv fjell. Det tar faktisk bare 9 minutter.
Så vet du det.

Arna-Bjørnar har startet sesongen på samme måte som oss. Både de og vi står med 4 poeng etter syv kamper. Arna-Bjørnar fikk årets første seier i forrige runde, da de slo Avaldsnes hjemme i Arna Idrettspark. Der scoret Mia Jalkerud like godt hattrick, så vi må se opp for henne. Runden før tapte de 1 - 0 for Kolbotn på Sofiemyr. Uavgjort-kampen deres kom mot Sandviken. Da var de sterke og hadde i grunn fortjent alle poengene.

Historisk sett har Arna-Bjørnar slitt på Nadderud. På 11 oppgjør er fasit 5 seire til Stabæk, 4 uavgjort og 2 seire til Arna-Bjørnar. Målscore 21-12 i favør de Blaa.

Kampen på lørdag har tidlig avspark. Allerede klokken 13:00 ruller vi i gang. Det er godt med billetter igjen. Klikk deg inn her for å kjøpe 

Det er spådd regn, så da finnes det uansett ikke noe bedre å gjøre en å sitte godt og lunt under tak på Nadderud og la seg underholde.

Som vanlig streames også kampen live på Direktesport

Vel møtt!

 

Neste hjemmekamp på Nadderud

 
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 08.07.2021
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke