Nå skal det avgjøres

Fornyet kontrakt i Toppserien er i potten for Stabæk Fotball Kvinner lørdag ettermiddag.

Annonse:

🖼: Fra Avaldsnes - Stabæk, juli 2021

Lørdag 13. november går årets siste kamp av stabelen på Nadderud. Det vil si, vi skal også spille cupfinale for J19, mer om det senere.

Status før siste runde er at vi ligger på 7. plass. Trygg plass.

To poeng bak oss følger Avaldsnes og Lyn.

Lyn har den litt ekle 9. plassen som medfører kvalifiseringsspill mot lag nummer to i 1. divisjon - for å overleve i Toppserien.

Som de fleste har fått med seg er nettopp Avaldsnes vår motstander på lørdag. Det betyr at vi klarer oss med uavgjort for å styre klar av kvalifiseringsspillet. Lyn må derimot vinne sin kamp – som er borte mot Rosenborg, for å redde seg. Det gjør de ikke. Samtidig, det var ingen som trodde at vi skulle slå Vålerenga borte sist søndag, så ingen ting er umulig – heller ikke for Lyn.

Det tryggeste på lørdag er derfor å slå Avaldsnes. Da slipper vi i være nervøse i sluttminuttene og kan kose oss på trening ut november med hevet hode.

Avaldsnes kommer fra tap 1 - 3 hjemme mot Arna-Bjørnar i sist runde. Et resultat som var både skuffende - for Karmøy-laget - og overraskende for alle andre. De har faktisk tap de fem seneste serierundene, og sist seier kom så langt tilbake som 7. august – mot tabelljumbo og nedrykksklare, Klepp.

Historisk sett har vi hatt godt tak på Avaldsnes på Nadderud.
Syv ganger har vi møttes i serien i Bærum. Vi står med tre seiere, 3 uavgjort og kun ett tap. Det kom så langt tilbake som juni 2016. Da vant Avaldsnes 1 - 0. Av spillerne som var med i troppen til Avaldsnes den gangen er det bare Hanna Dahl som fortsatt er i klubben.

Vi har en stor og skadefri tropp og hovedtrener Per Inge Jacobsen har mange taktiske muligheter å spille på. Stemningen i toppen er selvsagt upåklagelig etter sist helgs seier mot Vålerenga.

Kampen begynner så tidlig som klokken 13:00 på lørdag.
Dette fordi i de to siste serierundene skal alle kampene spilles samtidig, og et flertall av klubbene i Toppserien har ikke skikkelig flomlys.

Klarer du ikke å vri deg ut av dundynen såpass tidlig på en fridag, kan du følge kampen direkte på budstikka.no. Mén dette er årets siste (ordinære) runde, så nå gjelder det faktisk enda mer og er siste (ordinære) runde å kunne stille opp for jentene våre og bidra fra tribunen - Velkommen på lørdag!

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 09.11.2021, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke