LSK hjemme

Lørdag 16. oktober får vi besøk av LSK. Utgangspunktet før kampen er av vi trenger poeng i bunnstriden - LSK kjemper om medaljer.

Annonse:

🖼: #13 Siri Nordeide Grønli

Vi kommer fra en relativt god bortekamp forrige helg mot suverene Sandviken. Tross stygge sifre (3 - 0 tap), er det faktisk en del positivt å ta med seg fra den kampen.

LSK på sin side hadde sist helg en – som reklamefolk ville sagt – ellevill kamp hjemme mot Avaldsnes. De lå under 0 - 3 35. minutter før slutt, men snudde kampen og vant 4-3.

Onsdag spilte de hengekamp mot Rosenborg i Stiftsstaden, som RBK vant 2 - 1.

LSK har faktisk en relativt dårlig statistikk på Nadderud – på tross av at de var Norges suverent beste lag i flere år. På 14 oppgjør har LSK kun 3 seire på Nadderud. Stabæk har vunnet 6 kamper og 5 har endt uavgjort. Målscore 27 - 15 i favør Stabæk. Sist LSK var på Nadderud, i november 2019, endte det 2 - 2.

Vi har hatt litt skader og sykdom i troppen de seneste to ukene, men det ser ut til at de fleste blir klare til helgen.

Skulle du mot for modning ikke ha mulighet til å komme på lørdag, så streames som vanlig kampen LIVE på Direktesport.no.

Avspark er klokken 15:00 - kle deg godt, så sees vi på Nadderud!

  KJØP BILLETTENE DINE HER OG VELKOMMEN PÅ KAMP!

Neste hjemmekamp på Nadderud
 
PS:

Dersom du er typen som aldri for nok av å se Stabæk spille mot LSK, så kan vi friste med ny kamp søndag 17. oktober klokken 14:00 på Tobbebanen. Da møtes Stabæk 2 og LSK 2 til årets siste seriekamp i 2. divisjon.

Om ikke det er nok, så møtes Stabæk og LSK til nok en kamp lørdag 30. oktober. Da handler det om semifinale i NM J19. Den kampen går i LSK-hallen og har avspark klokken 18:00.
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: