Vålerenga – borte

Tøff motstand i årets siste bortekamp

Annonse:

🖼: Intility arena

Søndag møter vi Vålerenga borte i det som er årets siste bortekamp i Toppserien. Eller, vi håper det er årets siste bortekamp. I skrivende stund ligger vi på kvalikplassen – det betyr som alle forstår kvalifiseringsspill for å overleve i Toppserien. Da blir det i så fall én bortekamp til. Men, vi har bare ett poeng opp til Lyn og Avaldsnes, som ligger foran oss på tabellen. I realiteten er det to poeng opp, siden både Lyn og Avaldsnes har bedre målforskjell enn oss.

Vi har hatt spillefri i noen uker, mens Vålerenga var i aksjon sist søndag i cupfinalen – hvor de slo Sandviken. Vi håper VIF-spillerne har brukt hele uken til utagerende og tung festing for å feire Norgesmesterskapet. All fornuft tilsier at så ikke er tilfelle. Vålerenga har fortsatt mulighet til medalje i serien. Da må trolig vinne de to siste kampene, siden de pt. ligger bak LSK.

Vi har møtte Vålerenga åtte ganer på bortebane i serien. Lagene har tre seire hver. To kamper har endt uavgjort. Målscore er 15 - 10 i favør oss. Når det er sagt så må helt tilbake til serieåpningen i 2016 for å finne sist kamp hvor vi slo Vålerenga på bortebane. Da vant vi 5 - 0.

Det er med andre ord på tide med en ny borteseier mot VIF. Det blir ikke enkelt og VIF er storfavoritter, men vi hat likevel troen.

Her har du et lite "innblikk" fra forrige (trenings)kamp vi spilte på Intility 11. mai i år:

I motsetning til spillende laglege på bilde nr 18, så har kampen avspark allerede klokke 13:00 på Intility arena. Blir det for tidlig, se den direkte på Budstikka.no.

Ønsker du likevel å se kampen live, så er det selvsagt det aller beste.
Da skal du bruke inngang 9 på Oslo Taxi-tribunen* - har vi fått oppgitt fra Vålerenga (
*finner kart et stykke ned på siden)

 

NESTE LØRDAG, 13. NOVEMBER KL 13:00
ÅRETS SISTE ORDINÆRE TOPPSERIE-KAMP!

KJØP BILLETTENE DINE HER OG NÅ:

Neste hjemmekamp på Nadderud
 
stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: