Før KIL/Hemne – Stabæk

Kun timer til avreise

Annonse:

🖼: #24 Ina Kristoffersen

Lørdag trener jenten for siste gang før serien endelig er i gang. Rett etter treningen er det avreise til Gardermoen. Grunnet Covid-19 er det i år innført en midlertidig regel om fem innbytter. Det kan komme godt med når 18 kamper skal spiller på 19 uker.

Vi reiser med full tropp – 18 spillere. Skadesituasjonen er nesten fraværende (noe er det jo alltid), så det har vært en tøff jobb for trenerteamet å plukke ut troppen. Kjenner vi dem rett skal fredagskvelden og treningen i morgen, brukes til å finsikte hvem som skal starte. Vi er så heldige at det er supersharp konkurranse om plassene.

KIL/Hemne er et lag vi aldri har møtt før til obligatorisk kamp. De vant sin 2. divisjons avdeling i 2019 og klarte å manøvrere seg gjennom tidenes mest kompliserte kvalifiseringsspill, før de slo ut Grand/Bodø i Playoff.

Kampen går søndag klokken 1400 – på Hemne Sparebank Arena. Det er på Kyrksæterøra. Er du hissigpropp på å lese deg opp på KIL/Hemne, kan vi anbefale vår motstanderpresentasjon fra mars.
 

KIL/HEMNE streamer kampen live: Link til sendingen finner du her 

Vi er blitt fortalt at kampen filmes fra analysekameraene, så det er en litt annerledes opplevelse, men det er kult. Sendingen er uten kommentatorer.
 

Startellever offentliggjøres klokken 12:45 – HER

Har du lyst til å bli med i Chxias spektakulære scoringsklubb? Les mer her
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Obos-ligaen: