Godkjent generalprøve

Stabæk moste Amazon 8-0

🖼 #44 Stine Reinås

Det er de samme tingene en alltid ønsker i siste treningskamp før serien starter – at keeperne holder nullen, at spissene scorer, at de som starter viser at de fortjener å starte også i første seriekamp, at de som kommer inn viser at det er de som fortjener å starte neste kamp.

Fasit:
Tre keepere i aksjon – alle holdt nullen. Alle angrepspillerne scoret. Vi byttet totalt 10 spillere – alle leverte.

I dag fikk med andre ord trenerteamet så mange gode svar at det blir vanskelig å ta ut troppen som reiser til Kyrksæterøra neste helg – uten at det ser ut til å bekymre Per Inge Jacobsen;

- Solid gjennomført kamp fra samtlige ute på banen. Jentene viser at vi er der vi skal være en uke før seriestart. Utrolig artig når vi bruker så mange spillere at alle virkelig tar vare på sjansen og viser at de ønsker å spille neste helg.

Blir veldig vanskelig å ta ut både tropp og start 11 neste uke, det er et privilegium som er nettopp slik vi ønsker at det skal være, avslutter Jacobsen til stabakkvinner.no

Vi gratulerte kaptein Bjånesøy med seieren og ba henne om å oppsummere årets siste, før serien offisielt setter i gang kommende helg:

- Jo, takk, det var artig! Syns vi åpner bra, og skaper en del farligheter, og så jevner det seg litt mer ut, før vi tar over igjen mot slutten av første omgang - og ut resten av kampen egentlig. Fint at man kan gjøre så mange bytter og fortsatt se igjen det vi har jobbet med på trening. Deilig at det løsner litt foran mål også. Hvis vi skal spille sånn når det regner så mye som i dag så må det bare plaske ned de neste helgene også!

#7 Bjånesøy, #51 Omarsdottir

3. min. 1-0 Omarsdottir (Bjånesøy)

25. min. Gult kort Reinås

40. min. 2-0 Bjånesøy (Kiellend)

46. min. #22 Skoglund inn for #25 Lægreid

46. min. #3 Søndenå inn for #44 Reinås

46. min. #17 Hauge inn for #2 Normann

46. min. #11 Jönsson inn for #7 Bjånesøy

46. min. #13 Nordeide Grønli inn for #95 Thoresen

46. min. #15 Ruud inn for #8 Kielland

46. min. #4 Loennecken inn for #23 Lundblad

54. min. 3-0 Jönsson (Omarsdottir)

60. min. #14 Aasly Haartveit inn for #20 Aandal

60. min. #19 Bjørndalen inn for #51 Omarsdottir

63. min. 4-0 Hauge (Bjørndalen)

68. min. #1 Panengstuen inn for #22 Skoglund

71. min. 5-0 Jönsson (Hauge)

73. min. 6-0 Bjørndalen (straffe)

74. min. Gult kort Hauge

79. min. 7-0 Bjørndalen

90. min. 8-0 Søndenå (Bjørndalen)