20180509-stb-chx-kolbotn-flyttet

Kolbotn-kampen på lørdag er endret

NFF opprettholder Sofiemyr stadion som «stengt», etter inspeksjon av anlegget onsdag morgen. Kampen på lørdag har endret tidspunkt og sted.

Annonse:

Ukens planlagte Toppserie-runde mellom Kolbotn og Chixa på Sofiemyr stadion er endret, både tid og sted, da NFF nok en gang underkjente gressmatten på anlegget

OPPDATERT INFORMASJON

  • Kamp: Kolbotn - Stabæk

  • Tid: Lørdag 12.05 kl 18:30

  • Sted: KFUM-Arena


Tidligere hjemmekamp for Kolbotn har blitt spilt på KFUM-Arena, og lagets møte med Lyn ble utsatt til august. Dommer Malin Frantzen Øiseth mente på tidspunktet at banen var farlig for spillerne og avlyste kampen. – Jeg har aldri sett maken til bane, fortalte dommer Frantzen til Aftenposten.no.

Daglig leder for Kolbotn Fotball kvinner, Einar Engedahl forteller i intervju med Aftenposten at banen er preget av at det har vært en hard vinter. Gressbanen er gammel, og er blitt tørr og hard. Anlegget eies og driftes av Oppegård kommune, og klubben har ønske om å få kunstgressbane.

Grunnet at reservearenaen til Kolbotn er opptatt på aktuelle tidspunkt (15:00), må derfor kampen flyttes til kl 18:30 på lørdag kveld på KFUM-Arena.

20180509-stb-chx-kolbotn-wilmann-andrea
Andrea Wilmann på Sofiemyr i 2017 / Foto: Kristian Bjerke

Usikker på nytt kampsted på lørdag? Her finner du informasjon du trenger om KFUM-Arena

 

OBOS Toppserien Superhelg

Vi minner alle om OBOS Toppserien Superhelg 26. og 27 mai på Telenor Arena. Her er det gratis inngang for alle og du har mulighet til å se alle kampene i Toppserie-runden på én og samme bane! Heidi gir deg mer informasjon:


GRATIS INNGANG FOR ALLE SOM VIL KOMME:
Hent dine gratisbilletter til Superhelgen her

Les mer om OBOS Toppserien Superhelgen her

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 09.05.2018, oppdatert: 11.05.2018
Skrevet av: K. B. / Foto: Kristian Bjerke