Rusten gjennomkjøring

Etter kun én uke med kontakttrening, var det endelig tid for treningskamp igjen. Den forrige var helt tilbake til starten av mars. Da spilte vi en slapp kamp og vant 1-0 borte mot Hønefoss.

Annonse:

Også i dag var Hønefoss motstander.
Grunnet varmen var lagene enig om å spille 2 X 35 minutter. I det 61. minutt  ble kampens eneste mål scoret av Melissa Bjånesøy, assist av Justine Kielland.

Disse start for Stabæk:

22 Skoglund
44 Reinås – 3 Søndenå – 2 Normann
13 Nordeide Grønli – 4 Loennecken – 8 Kielland – 20 Aandal – 95 Thoresen
7 Bjånesøy – 51 Omarsdottir

BENK:
1 Panengstuen, 6 Fennefoss, 9 Thorkildsen, 14 Aasly Haartveit, 15 Ruud, 17 Hauge, 18 Ness, 23 Lundblad, 24 Kristoffersen, 25 Lægreid

Kampfakta:

35. min: Panengstuen inn for Skoglund
35. min: Fennefoss inn for Normann
35. min: Hauge inn for Aandal
53. min. Lundblad inn for Thoresen
55. min: Kristoffersen inn for Reinås
61. min: 1-0, Melissa Bjånesøy (assist Kielland)
64. min: Aasly Haartveit inn for Nordeide-Grønli
64. min: Ruud inn for Loennecken
64. min: Thorkildsen inn for Bjånesøy
64. min: Ness inn for Omarsdottir

— Melissa Bjånesøy
Som nevnt litt rustent. Vi har tre i stolpen, én som inne etter corner som dommer ikke så inne. I tillegg brenner vi en straffe.

På minussiden noterer vi at det glipper i forsvar tre ganger i 1. omgang – noe som gjør at HBKs giftige spiss Nyhagen fikk avslutte mot mål. På plussiden noterer vi at spillerne som ble byttet inn, leverer. Fennefoss var god og Lundblad var veldig god.

Thea Loennecken oppsummerte kampen på følgende måte:

- Det var jo typisk første kamp etter veldig lenge, var ikke alt som satt, ruskete, ikke så god flyt offensivt og vi en del å gå på defensivt i første omgang. Hønefoss vinner mange av duellene og det burde ikke vi tillate de å gjøre, når vi skal være et bedre lag enn de.

- Offensivt gjør vi mange slurvete feil, vi gir ballen til Hønefoss, noe de skaper muligheter på. Vi må forsette å jobbe med det offensive og være mer tålmodige, da vi har mye ball og må gjøre de riktige valgene og ikke presse igjennom hele tiden.

- Vi har mange cornere, som nesten er i mål hele tiden - samt en rekke stolpeskudd. Vi får finpusse det inn mot seriestarten. Hønefoss er et lag vi skal slå mere enn 1-0, avslutter Thea smilende til stabakkvinner.no.

Vi møtte også dagens målscorer Melissa Bjånesøy etter kampens hete hadde roet seg på Nadderud:

- ja, ja, har visst åpnet målkontoen mot Hønefoss i dag, men jeg burde vel strengt tatt ha åpnet den i første - men ventet til andre med det ja....

- Det lugget litt i dag, i første treningskampen på lenge. Jeg bommet på første muligheten i første omgang, men fikk heldigvis en ny mulighet i andre omgang. Var litt VM i stolpetreff i dag, ballen sveipet stanga flere ganger.

Bjånesøy avslutter på følgende måte: - Bedre å sette de i stolpen nå og heller finjustere litt og sette de innafor når det først gjelder!