20180630-stb-chx-sandviken-seier

SEIER over Sandviken

Som siste kamp i Toppserien før ferieavbrekket, spilte Chixa på bortebane mot Sandviken, laget de har to tap mot, hittil i sesongen.

Sånn skulle det ikke gå i årets tredje møte med bergenserne, jentene knuste Sandviken med 3-1 seier på Stemmemyren og kan nå ta en velfortjent ferie med god samvittighet!

helt SINNSYKT deilig å vinne!!

— Melissa Bjånesøy
Allerede etter tre minutters spilletid setter Synne Jensen det første målet for jentene. Etter tjue minutter reduserer Sandviken ved Ajara Njoya, men Andre Wilmann følger så opp med å sette Chixas andre mål i det 27. spilleminutt. Lagene går så til pause, med relativt komfortabel ledelse mot bergenserne.

Ni minutters spill inn i 2. omgang scorer så Guro Bergsvand Chixas tredje mål, og måltavlen viser nå 3-1. Luften går etterhvert ut av Sandviken-spillerne og vi lander elegant tre viktige poeng i Bergen.

Melissa Bjånesøy spilte sin siste kamp mot Lyn 19. mai, men har slitt med en skade etter dette. I dag var hun tilbake i startelleveren, og sier følgende etter kamp:
- Det var helt SYKT slitsomt med 90 min etter 5 uker uten fotball og den siste halvtimen gikk på pur vilje, men det var helt SINNSYKT deilig å vinne!!