Thea forlenger

Godt nytt!

Annonse:

Thea Loennecken signerte onsdag kveld ny kontrakt med Stabæk.
Den gjelder til august 2022.

- Det er veldig gode nyheter at også Thea er med videre, sier sportslig leder Richard Jansen til stabakkvinner.no.

- Thea har stort potensiale og har utviklet seg veldig godt siden hun ble tatt opp i A-stallen. Vi har stor tro på at hun vil fortsette den gode utviklingen og blir en viktig spiller for Stabæk i årene som kommer, avslutter Jansen.

Hovedtrener Per Inge Jacobsen er natulig nok også fonøyd:
- Vi er glade for at Thea velger å fortsette på Nadderud også de neste to årene. Hun har arbeidet godt med sine utviklingsmål gjennom årets ekstra lange sesongoppkjøring, noe som har vist seg å gi gode resultater - spesielt med tanke på den offensive delen av spillet. Det blir derfor spennende å se hva vi får til sammen når kampene begynner å telle.

Theas utvikling er et godt eksempel på hvor godt samarbeidet mellom NTG og Stabæk fungerer. Nå som vi har fått på plass en ny avtale med NTG som gjør samarbeidet enda tettere med blant annet en egen Stabæk-klasse - også på jentesiden, så har vi veldig stor tro på vi kan ytterligere forbedre den utviklingsmodellen vi har i dag. Noe som igjen vil gjøre at enda flere spillere tar steget opp i toppfotballen gjennom Stabæk-modellen.

Spillerprofilen til Thea finner du her
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Obos-ligaen: