🏆 Henter hjem gullet i Bergen! ⚽️

Kandidat 6 i "Tidenes Stabæk-kamp".

Kampen ble nominert av Steffen Hesthagen og Caspar Rieber-Mohn:

Steffen:
Palmi matchvinner på overtid. Euforien når han setter 1-2 målet, og intervjuet med Nannskog etter kampen er noe jeg alltid vil huske!

Caspar:
2-1 borte mot Brann i 08 - mer stille har det vel aldri vært på stadion i det 90`ende minutt, da Palmi scoret, og vi eksploderte i jubel da dommer markerte scoring...! Gåsehud!

Ett minutt og 20 sekunder på overtid sikret innbytter Palmi Rafn Palmason i praksis Stabæks aller første seriegull med sin 2-1-scoring mot Brann. Islendingen klarte det Daniel Nannskog, Pontus Farnerud og Alanzinho ikke lykkes med tidligere i omgangen. Fra kort hold kom han først på et innlegg fra høyresiden, og styrte ballen kontrollert i mål med hodet. Stabæk-fansen kunne med det bryte ut i full jubel for klubbens første seriegull"

- Det er den beste følelsen jeg noen gang har hatt, sa Palmason til TV 2.

- Det er bare å ta av seg hatten for alle i Stabæk. De har fortjent gullet fordi de har vært Norges beste fotballag denne sesongen, sa TV 2 Sportens fotballekspert Nils Johan Semb.

Se høydepunktene fra kampen her:

Se også reaksjonene i studio og blant annet intervjuet med Nannskog etter kampen her: