– I dag ble det gull

Ola Brynhildsen med het kandidat til årets mål i imponerende Stabæk-seier.

Annonse:

En ydmyk Ola Brynhildsen møtte Stabæk Media etter å ha levert en het kandidat til årets mål i dagens seier mot Rosenborg. Etter 60 minutters spill vartet Brynhildsen opp med et spektakulært brassespark som gikk via tverliggger, og forbi en utspilt Andre Hansen. Brynhildsen åpnet dermed målkontoen for 2019-sesongen, og sier at denne avslutningen er noe som har blitt øvd på mye opp gjennom.

– Jeg øver mye på det på trening, og prøver å få til spektakulære ting. Jeg har lyst til å underholde, så jeg prøver på sånne ting når jeg får mulighet, sier en fornøyd Brynhildsen.

Høytflyvende Bodø/Glimt gjester Nadderud i neste hjemmekamp. Kjøp billett her.

Målet kom etter et frispark som ble headet inn i felt igjen av vår høyreiste estlender Madis Vihmann. Der dukket Bærums-gutten opp, og serverte et saksespark som vil være på alle Stabæk-supportere sine lepper i tiden fremover. Brynhildsen forklarer hvordan han opplevde målet.

–Det er litt instinkt. Når du ser at ballen legger seg opp så perfekt, så er det bare å gå for gull. Så i dag ble det gull, sier en fornøyd Brynhildsen.

Ola mener denne seieren vil bety veldig mye for laget videre i sesongen.

– Det betyr veldig mye. Det her laget gjør en kjempejobb i dag, og det her kommer vi til å ta med oss videre. Jeg er stolt av gutta i dag. 

Annonse fra Obos-ligaen: