100% stilling i Norges beste utviklingsmiljø for NTG/Stabæk jr.

NTG og Stabæk Fotball søker fotballkompetent person i 100% kontrakts stilling ved NTG Fotball Bærum med ansvar for Stabæk sitt juniorlag.

Annonse:

NTG og Stabæk har samarbeidet i mange år allerede. Det har ført til at over 60 spillere fra NTG har spilt Eliteserie for Stabæk. Tolv har spilt for Norges A-Landslag og ni har spilt for U-21 landslaget. Stabækgruppa ved NTG i Bærum har hvert år mellom fem og åtte spillere involvert i ulike aldersbestemte landslag. 

Vi ønsker å utdanne morgendagens spillere med en integrert klubb/skolemodell hvor treningsaktiviteten er tilrettelagt på dagen i skoletiden. Dette fører til bedre kvalitet i treningsprosessen, mer tid til restitusjon, hvile, skolearbeid og fritid. Alle juniorspillerne i Stabæk må gå på NTG. 

NTG/Stabæk kan tilby et spennende utviklings- og faglig miljø med konkurransedyktig lønn og betingelser. Kontorplassen og arbeidsstedet er i utgangspunktet på NTG, men det kreves mye og godt samarbeid med A-lagsteamet på Nadderud. 

Arbeidsoppgavene er fordelt mellom skole og klubb med individuell og helhetlig oppfølging som motto. Vi ønsker å se hele spilleren og dosere trening og kamp så godt som mulig. Hverdagen vil bestå av skolerelatert arbeid, fotball- og styrkeøkter, individuelle samtaler, kampanalyse, målsetting, individuell tilrettelegging, forberedelse, gjennomføring og evaluering av trening og kamp i samarbeid med Stabæk. 

Både damer og herrer kan søke, men vi ønsker søkere med gode nasjonale og internasjonale referanser enten som spiller, leder eller trener. Relevant erfaring er ingen ulempe. Høyere utdanning og trenerkurs er gode kvalifikasjoner. Personlige egenskaper som det å vise godt lederskap, ville utvikle seg, samarbeide og kommunisere godt er særdeles viktig.

Kontaktinfo

Kort og konkret søknad samt cv sendes til:

Viggo Strømme: [email protected] telefon: +47 92 88 78 88

Stephen Ravnaas: [email protected] telefon: +47 97 59 31 79

Annonse fra Eliteserien: