15.000 bergensere skal se Brann-Stabæk: - Folk kan bli utålmodige

Fredrik Haugen har spilt foran et fullsatt Brann stadion en rekke ganger. Bergenseren er usikker på om alle Brann-spillerne vet hva de går til søndag ettermiddag.

Annonse:

Fredrik Haugen returnerer til Bergen og Brann stadion søndag ettermiddag. Kl. 17:00 (merk dere tidspunktet) barker Brann og Stabæk sammen i det mange omtaler som en skjebnekamp i Eliteserien. Ett poeng skiller lagene i bunnen av tabellen før søndagens duell. 

- Jeg gleder meg. Det er alltid gøy å spille på Brann stadion. Jeg hører det mobiliseres litt og at det blir en del folk på tribunen. Det blir gøy for oss. Jeg har troen på at vi skal få med oss noe, sier Haugen til Stabak.no. 

Det er mange av dagens Brann-spillere som ikke har vært i denne situasjonen før, som kan bli litt stresset om det ikke går helt deres vei. Det må vi bruke til vår fordel.

— Fredrik Haugen

Bergenserne får endelig komme tilbake på kamp igjen - uten restriksjoner og avstandsbegrensninger. Det har vært en voldsom mobilisering de siste dagene, og det er ventet godt med folk innenfor portene. 

- Brann stadion er et av stedene i Norge hvor det er best trøkk. Det vil være mye liv og lyd på tribunen, men det er det vi lever for vi som spiller fotball. Så det er bare gøy. 

Selv spilte Haugen 276 kamper for Brann - før turen gikk videre til Kypros i vinter. Han vet alt om hvordan det er å kjenne på forventningene til tusenvis av bergensere. 

- Brann har hjemmebanefordel og publikum i ryggen. Men det kan slå begge veier for dem. De kan bli utålmodige på tribunen hvis de ikke ruller over oss, sier Haugen. 

- Det er på godt og vondt. Klart det er fantastisk å ha mange tilskuere på tribunen. Men det er mange av dagens Brann-spillere som ikke har vært i denne situasjonen før, som kan bli litt stresset om det ikke går helt deres vei. Det må vi bruke til vår fordel, sier Haugen. 

Annonse fra Eliteserien: