19 Stabæk-spillere tatt ut til Equinor talentleir

Mange Stabæk-spillere, både gutter og jenter er tatt ut til Equinor talentleir i juni og juli. I Åpnet Nordisk mesterskap i Uddevalla er også klubben representert gjennom J16-landslaget.

Annonse:

På guttesiden er det, i følge fotball.no, tatt ut et landslag og et skyggelandslag for både G15 og G16, mens det på G14-nivå er tatt ut to sidestilte tropper.

G16-landslagstrener Gunnar Halle, G15-landslagstrener Jan Peder Jalland og fagansvarlig for landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland, har stått for uttaket. Equinor Talentleir avholdes i Porsgrunn i perioden 24. - 28. juni.

Fra Stabæk er følgende tatt ut:

G16-landslag:
Kristian Bernt Torgersen
Kristian Malt Arnstad
August Frobenius

G16-skyggelandslag:
Elias H. Lenoci
Jan Aleksander Miller

G15-landslag:
Marius Berg Fossum

G15-skyggelandslag:
Christian Aagesen
Olav Lilleøren Veum
Oliver K. Thomassen
Osmund Aga

G14 X:
Antonio E. N Nusa

G14 Y:
Amin Hammich

Av de totalt 129 uttatte spillerne er altså 12 (nesten 10%) fra Stabæk!

For jentene er det også tatt ut fem lag: J16-skyggelandslag, J15, J15-skyggelandslag og to sidestilte tropper på J14. Grunnet til at det bare er tatt ut ett J16-skyggelandslag er i følge fotball.no fordi det ordinære J16-landslaget om kort tid skal delta i Åpnet Nordisk mesterskap. (Selve uttaket til J16 som skal til mesterskapet i Sverige omtaler vi på bunnen av denne saken).

De fem landslagene samles til Equinor talentleir i Porsgrunn i perioden 29. juni – 3. juli. Hele syv Stabæk-spillere er med blant de 85 uttatte spilleren (drøyt 8%):

J15-landslag:
Cathinka Tandberg
Martine Leonards
Maria Fink

J15-skyggelandslag:
Anastasia Høgevold

J14 X:
Mia Hambro Svendsen

J14-Y:
Karoline K. Eikefjord
Julie Bruusgaard

Når det gjelder J16-landslaget som altså skal spille Åpnet Nordisk mesterskap i Uddevalla i perioden fra 2. juli, så er det to Stabæk-spillere med. Dette er Elise Lundblad og Iris Omarsdottir.

Norge er i gruppe med Danmark, Island og Tyskland.

Det jobbes med andre ord godt på akademisiden i Stabæk. Vi gratulerer alle våre 21 spillere som skal på tur, og ønsker lykke til!

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 
 
 

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: