PM: Ny julegave – sportslig leder og sportslig koordinator på plass

Både ny sportslig leder og sportslig koordinator er ansatt i Stabæk.

Annonse:

PM: Ny julegave – sportslig leder og sportslig koordinator på plass

Vi har gleden av å informere om at Thomas Finstad er ansatt som ny sportslig leder i Stabæk Fotball og at Simen Wangberg er ansatt som ny sportslig koordinator.

Styreleder Espen Moe sier:

Vi er veldig happy med at Thomas og Simen har takket ja til disse viktige posisjonen i Stabæk Fotball. Thomas har levert varene veldig bra som sportslig koordinator og ikke minst har han gjort en veldig bra jobb de siste månedene når han har fungert som sportslig leder. Thomas ser også vårt DNA i forhold til spillerutvikling og skjønner viktigheten av et velfungerende akademi. Han samarbeider også veldig bra med Bob og Bob melder at han også er glad for ansettelsen. I tillegg er Thomas en tidligere Stabæk-spiller med blaatt blod, så bedre kan det ikke bli.

Når det gjelder Simen så har han vært vår kaptein de siste årene og han har vært en bauta i og rundt laget. Når han nå velger å legge skoene på hylla, er vi meget fornøyde med at vi fortsatt skal ha han i våre rekker, nå som sportslig koordinator. Simen har etter en lang spillerkarriere nyttig erfaring som vil styrke oss, både på det sportslige men også på det mellommenneskelige inn mot spillerne. For som vi alle vet, gutten er jo en kjernekar!

Det informeres også om at vi nå, i motsetning til tidligere praksis, ansetter både sportslig leder og sportslig koordinator i fast stilling, vi mener dette er klokt av flere hensyn og bidrar til å skape nødvendig stabilitet og forutsigbarhet, både for oss som arbeidsgivere, men også for våre arbeidstakere.

For øvrig vil den avtalen vi har med Inge Andre Olsen løpe videre. IA er en ressurs særlig innenfor spillerlogistikk og vil være en person som vi kan trekke på. Dette er vi særdeles fornøyd med og vi tenker at nå har vi et Team Sport som er kraftfullt og med mye kunnskap og ikke minst mye energi.

Så detta blir bra – Alltid. Uansett.

Og så vil jeg ønsker alle en riktig god jul, avslutter Espen Moe.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Espen Moe: 90 55 33 84

Thomas Finstad: 91 51 90 74

Simen Wangberg: 90 72 24 17

Simen Wangberg
Simen Wangberg
Annonse fra Obos-ligaen: