Drømmescoring sikret seier i comebacket

Stabæks matchvinner har vært langtidsskadet, og befant seg på benken da kampen begynte. Da han kom inn på banen, viste spissen hva han er klar for å bidra med denne høsten

Stabæk hadde ikke vunnet på de siste syv kampene før kveldens Eliteserie-oppgjør. Med Sammy Skytte tilbake i i den blaa drakten, var håpet tent om at den rekken skulle brytes mot Haugesund i kveld.

Det åpnet godt for Stabæks del. Et godt Stabæk-trykk i og rundt Haugesunds sekstenmeteren sørget for at ballen endte i beina på Mats Solheim og Andreas Hanche-Olsen, som (sammen) kriget ballen i mål etter bare 12 minutter.

Målet ble imidlertid kun ført opp som et mål av kaptein Hanche-Olsen - men må kunne sies å være et mål signert dem begge. Uansett: Stabæk tok en ganske tidlig 1-0-ledelse.

Ledelsen skulle dessverre ikke stå til pause. En halvtime ut i kampen var kaptein Andreas Hanche-Olsen uheldig, og satt ballen i feil mål. Det stod 1-1 til pause.

I andre omgang fikk vi et gjensyn med Darren Maatsen, som har vært langtidsskadet. Gjensynet var gledelig i seg selv, men skulle ble mer enn bare gledelig

Etter knappe åtte minutter på banen scoret nedelerenden et aldeles glimrende mål. Fra seksten meters hold nærmest "la" nederlederen ballen elegant i krysset bak en totalt utspilt Haugesund-keeper.

Stabæk vant i det som må kunne regnes som både Sammy Skytte og Darren Maatsens Stabæk-comeback. Den seieren smakte godt, og er forhåptenligvis den første av mange i denne flombelyste høstsesongen.