Velkommen til Fotballcamp for jenter uke 25 og 32

Stabæk Fotball inviterer alle fotballglade jenter født mellom 2008 og 2014 til Fotballcamp på Frembanen i juni og august.

Annonse:

Fotballcampene er åpne for jenter fra alle klubber, så lenge det er ledige plasser. Campene strekker seg over fire dager; mandag til torsdag, fra 09.30 til 14.00.

Trenere fra Stabæks jenteakademi

Begge campene arrangeres på Frembanen, rett ved Stabekk stasjon. Jentene blir tatt godt vare på av trenere og spillere fra klubbens jenteakademi, og treningene er godt organisert.

Fotballglede

Klubben legger vekt på at alle jentene skal oppleve trygghet, mestring og utvikling i disse ukene, slik at alle, uansett ferdighetsnivå, skal oppleve læring. Og ikke minst skal de sammen oppleve masse felles fotballglede med jevnaldrende fra mange ulike klubber!

60 spillere per uke

På grunn av koronasituasjonen må alle ha med egen mat og drikke hver dag. Alle deltagere vil få en treningstrøye som vil være drakten som brukes begge disse ukene.

Det er plass til 60 spillere hver av ukene, og det settes opp ventelister når det er fullt - i tilfelle frafall. Det er selvfølgelig fritt valg om man melder seg på en eller begge ukene.

MELD DEG PÅ HER!

Påmeldingsfrist er 20. juni for begge ukene, men det kan fort bli fullt.
 

Prisene er som følger:

Deltakelse en uke: 

Kr. 1440,- for de som er med i Stabæks utviklingsgrupper

Kr. 1800,- for de som er medlemmer i Stabæk Fotball

Kr. 1950,- for eksterne deltagere

 

Deltakelse begge uker:
 

Kr.  2400,-  for deltagere på utviklingsgrupper 

Kr. 3000,-  for medlemmer i Stabæk Fotball 

Kr. 3300,-  for eksterne deltagere

 

For mer informasjon: Kontakt Christian Haulan, telefon  480 44 788, eller [email protected] .

Annonse fra Eliteserien: