Aleksander Andresen har signert!

2020 har vært et anstrengende år for mange, men for Aleksander Andresen og familien har 2020 blitt tøffere enn de kunne forestille seg. Etter å ha vært på en tilfeldig legesjekk fikk Aleksander i januar sjokkbeskjeden om at han hadde fått lymfekreft. Nå har han signert sin første proffkontrakt med Stabæk. 

Annonse:

Det har vært et kontrastenes år for Aleksander Andresen. Da Aleksander skulle ta allergitester julen 2019, fattet legen interesse for en stikkende følelse han beskrev i magen. Etter nye undersøkelser ble han diagnostisert med lymfekreft. Den nå 15 år gamle gutten ble liggende på sykehus i over 100 dager og kjempet mot kreften helt frem til august. Nå er han frisk og har signert en treårskontrakt med Stabæk. 

Aleksander er godt mentalt forberedt
Sportssjef Torgeir Bjarmann forteller om en moden ung gutt.

– Aleksander har opplevd mer enn de fleste 15-åringer. Han er godt mentalt forberedt på livet som fotballspiller

Aleksander Andresen er en toveis midtbanespiller med stor arbeidskapasitet og en solid venstrefot. Han kommer fra Moss FK og omtales av mange som det største fotballtalentet i mossedistriktet. Spilleren blir beskrevet som ambisiøs og med en enorm viljestyrke. Selv etter å ha gått på cellegift i en uke var det rett på treningsfeltet.

Det første målet er å komme med på A-laget til Stabæk. Drømmen er å spille på landslaget og å være i en toppklubb i Europa, sier Andresen. 

Ettertraktet
Aleksander har lenge vært en ettertraktet spiller og har vært i mange klubbers søkelys. Han har også fått tilbud om å trene med Leeds United.

– Jeg landet på Stabæk fordi dere har en sterk tradisjon med å utvikle talenter og da spesielt midtbanespillere. Stabæk la frem de beste rammene for at jeg skal utvikle meg til å bli en best mulig fotballspiller.

Aleksander kjenner også flere Stabæk-spillere gjennom Equinors talentsamlinger.

Skape magiske fotball-øyeblikk
Aleksander begynner på NTG til sommeren og vil frem til da kombinere trening med både Moss og Stabæk. 

– Etter et tøft 2020 med mye motgang er det veldig motiverende å vite at 2021 blir annerledes. Jeg er veldig glad og stolt over at Stabæk gir meg denne muligheten. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi får noen morsomme år sammen og at vi skaper noen magiske fotball-øyeblikk.

Vi er utrolig glad for at du er frisk og ser veldig frem til å få deg med på laget Aleksander! 

Annonse fra Obos-ligaen: