Alene sammen

De aller fleste av oss må fremdeles og ufrivillig følge gutta våre fra sofa eller solstol. Da er det godt å vite at støtten fra mange tusen supportere formidles vakkert fra 200 heldige og høylytte blaa.

Annonse:

Vi gleder oss voldsomt til å se våre sesongkortinnehavere, supportere og samarbeidspartnere strømme til Nadderud stadion igjen. Fotballkamper trenger publikum og publikum trenger fotballkamper, sånn er det heldigvis.

Enn så lenge er det 200 heldig uttrukne som skal representere tusenvis av blaa supportere, og det var imponerende hvor mye godlyd de greide å levere mot Mjøndalen for en uke siden.

For alle oss som skal følge kampen mot Sandefjord via en skjerm, gjør stemningen blant de 200 på tribunen en stor forskjell. Det føles som vi er litt nærmere tribunene på Nadderud, og litt nærmere alle de vi vanligvis hilser og nikker til på vei mot setet vårt eller kiosken. Vi er ikke sammen på kamp enda, men vi er heller ikke alene.

Vår hovedpartner SpareBank 1 Østlandet har raust stilt sine seter til disposisjon for publikum sommeren igjennom. Tusen takk for det!

Annonse fra Eliteserien: