Gudbrand Fossbråten, Tommy Stenersen og David Hansen, SpareBank1 Østlandet. Foto: Ellen Rønning

Alle behøver en bank i livet

Og den bør være god. Vi i den store Stabæk-familien er så heldige å ha vår Blaa bank et steinkast fra Nadderud stadion. Hos SpareBank 1 Østlandet møter vi gamle helter som både har blødd for den Blaa drakten og ledet klubben i med- og motgang.

Annonse:

Det gjør noe med et samarbeid når partene har felles mål og verdier, og ikke minst en stor og brennende felles interesse. Dette var utgangspunktet da SpareBank 1 Østlandet ble hele klubbens generalpartner i 2007, og slik er det fremdeles.

Og nettopp dette med å være hele klubbens samarbeidspartner er vesentlig for Stabæk-trioen som i dag har sin arbeidsplass  hos nettopp SpareBank 1 Østlandet; Gudbrand Fossbråten, Tommy Stenersen og David Hansen.

Naturlig samlingspunkt

Fossbråten var daglig leder i Stabæk Fotball fra 1999 til 2004, og snakker og tenker fremdeles på klubben i "vi" - form. I dag jobber han ved markedsavdelingen til SpareBank 1 Østlandet, og med seg på laget har han blant andre to pensjonerte A-lagsspillere, Tommy Stenersen og David Hansen.

- Det er så viktig å ta vare på folk i og rundt hele klubben. Stabæk har vært en toppklubb for både kvinner og menn i mange år, og i tillegg har vi en stor breddeavdeling, vi har et veldig godt akademi og vi har et fantastisk gatelag. Alt dette involverer mange mennesker i lokalmiljøet, og gjør at klubben er et samlingspunkt for mye aktivitet i kommunen, sier Gudbrand Fossbråten.

Dette at klubben involverer så mange bæringer - spillere i alle aldre og på alle nivåer, samt deres familier og venner - vil gjerne SpareBank 1 Østlandet og Stabæk i fellesskap bruke som utgangspunkt til å gjøre Nadderud stadion til et naturlig samlingspunkt for alle med en tilknytning til klubben, nær eller fjern. 

"Ja takk, begge deler"

Tommy Stenersen hadde en lang og sukssessrik karriere i Stabæk, med mer enn 300 kamper for klubben og noen fine medaljer i samlingen. Han har jobbet for SpareBank 1 Østlandet siden han la opp, det samme gjelder for David Hansen.

- Vi er selvfølgelig veldig glade for at klubben har en hovedsamarbeidspartner som kan ta over gamle toppidrettsutøvere som skal i opplag, sier Stenersen fornøyd.

NADDERUD 2007: Tommy Stenersen, Stabæk - Rosenborg 2-1. Foto: Lise Åserud / NTB
NADDERUD 2007: Tommy Stenersen, Stabæk - Rosenborg 2-1. Foto: Lise Åserud / NTB

- Når det er sagt så ser jeg jo hvor mye glede mine barn og deres venner har av å være en del av Bærums storklubb. Gjennom Utviklingsgruppene, som er et treningstilbud til barn i SFO-tiden, treffes fotballglade barn fra mange Bærums-skoler og med ulike "moderklubber". Vi vil jobbe sammen med Stabæk for at disse barna og familiene deres også skal bli en del av "den store" Stabæk-familien. Vi vil være med å synliggjøre at det er fullt mulig å ha det gøy med toppfotball på Nadderud, samtidig som man er involvert i breddefotballen i Stabæk eller i andre lokale klubber. Det er ikke noe enten heller her, men som Ole Brumm sier, "ja takk, begge deler".

 

Mye mer enn toppfotball

Stabæk Fotball er heldigvis så mye mer enn en toppklubb for kvinner og menn, og vår generalpartner vil gjerne være med å bidra til at elite og bredde knyttes tettere sammen.

- Stabæk er en klubb for alle jenter og gutter, kvinner og menn. På Frem-banen trener fem-sekshundre fotballglade Blaa i alle aldre. Vi i SpareBank 1 Østlandet er glade for at vi får være med å bidra til at alle Blaa, uavhengig av alder, kjønn eller talent, får best mulig treningsforhold og sterkere tilknytning til Stabæk, sier Tommy Stenersen.

Han ønsker at alle våre spillere skal føle seg hjemme på tribunene på Nadderud stadion.

 - Breddefotballen er selve grunnmuren i klubben, og vi vil bidra på alle måter vi kan for at Nadderud stadion blir den store, felles møteplassen for alle Stabæk-spillere. Her skal alle føle seg som hjemme når vi møtes på tribunen for å heie på A-lagene våre, sier Stenersen. 

I disse koronatider, hvor mange lag og foreninger har hatt store utfordringer, også av økonomisk art, har SpareBank 1 Østlandet på ingen måte glemt breddeavdelingen vår. Våren 2020 - da vi virkelig begynte å ane konsekvensene av pandemien, fikk Stabæks breddeavdeling en gave på 400.000 kroner fra banken.

- Vi er veldig opptatt av at frivilligheten i vårt distrikt skal bli minst mulig skadelidende, og at aktiviteter rettet mot barn og ungdom skal settes i fokus. Vi visste at mange vanlige inntektskilder var borte for breddeavdelingen, så da var det hyggelig å kunne støtte det gode arbeidet som gjøres på og rundt Frembanen, sier Stenersen.

Test oss!

SpareBank 1 Østlandet vil gjerne bli enda bedre kjent med hele Stabæk-familien. Klubben og banken har fulgt hverandre siden 2007, og filialene på Fornebu og i Sandvika er allerede lokalbanker for mange Blaa. Men det er selvfølgelig plass til mange flere, sier Gudbrand Fossbråten.

-Vi jobber for å bli et naturlig førstevalg som lokalbank - på samme måte som Stabæk Fotball jobber for å være et selvfølgelig førstevalg som eliteklubb. For bæringer generelt og for lokalbefolkningen rundt Nadderud og Frembanen spesielt. Vi vil rett og slett bare få sjansen til å vise at vi kan være  konkurransedyktige og den gode støttespilleren de aller fleste av oss trenger at banken er gjennom livet. Vi kan love at vi vil strekke oss så langt vi kan for Stabæk-familien, og vi er bare en telefon unna, så ring oss og test oss! David Hansen og Peter Kjeldstad jobber spesielt mot Stabæk-kunder og tar alle i mot med åpne armer. Ingen spørsmål er for små, for store, dumme eller rare.

Fossbråten og resten av staben i SpareBank 1 Østlandet gleder seg også til å jobbe tett med klubben og lokalmiljøet inn mot ny arena. 

- Vi skal være med å bidra til engasjement og inkludering. Vi skal også synliggjøre samarbeidet mellom klubb og bank, og vi skal gi flere muligheten til å komme på kamp. Vi sees på  Nadderud når Elite- og Toppserien en vakker dag sparkes i gang, og vi slår selvfølgelig gjerne av en prat både om fotball og banktjenester når som helst og hvor som helst.

Velkommen til SpareBank 1 Østlandet !

Tommy Stenersen: [email protected]

Telefon: 952 24 418

Gudbrand Fossbråten: [email protected]

Telefon: 952 86 180

David Hansen: [email protected]

Telefon: 954 76 999

Peter Kjeldstad: [email protected]

– Telefon: 951 06 996

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: