AMANKWAH FØR BRANN: - Jeg tror de kjenner på presset

Kapteinen er klar for å gi gamleklubben sitt sjette strake tap.

Annonse:
Yaw Amankwah gleder seg stort til å få 600 fans tilbake på tribunen
Yaw Amankwah gleder seg stort til å få 600 fans tilbake på tribunen

Fem kamper og fem tap står Brann med før de ankommer Nadderud på torsdag. Bergenseren Yaw Amankwah er klar for å forlenge tapsrekke for sin gamle klubb.

- Jeg gleder meg enormt. Det er gøy å spille mot Brann som bergenser og jeg kjenner fremdeles et par spillere der.

Amankwah advarer mot å undervurdere Brann og peker på at de har åpnet sesongen med et vanskelig kampprogram. Brann har så langt i sesongen møtt Viking, Molde, Vålerenga, Rosenborg og Molde. 

- De har hatt en tøff sesongstart mot tøff motstand. Da jeg så de, spesielt mot Rosenborg, syns jeg de var veldig gode. Så vi må absolutt være på vårt beste for å ta de tre poengene vi ønsker oss i morgen.

Likevel tror ikke kapteinen at stemningen i Bergen by er spesielt god. 
- Det er ikke noe kjekt sted å være om det går helt rævva, så jeg tror de kjenner på presset.

Stabæk-fotball til folket
Amankwah gleder seg stort til å få 600 supportere tilbake på stadion. 
- Det blir fantastisk fint. Vi har gledet oss til å se dem og så håper jeg de har gledet seg til å se oss. Og så syns jeg at nå som vi får inn 600 personer, så er det dags for at vi vinner og spiller litt flott Stabæk-fotball for de som er heldige nok til å komme inn på kampen.

- Jeg forventer en kamp der vi tørr litt mer enn vi gjorde offensivt mot Haugesund, men samtidig ta med oss den kompakte ærgjerrigheten vi hadde defensivt. Vi skal være ekle å spille mot.  

Kampen begynner kl 18:00. Hjertelig velkommen til deg som har billett - og ellers finner du oss på TVen på Discovery+ / Eurosport Pluss 2.

Annonse fra Obos-ligaen: