Andre bortetap

Stabæk var med Luc Kassis scoring på vei inn i kampen igjen, men Molde ble til slutt for sterke.

Det hele begynte meget dystert for de blaa. Moldes Sander Svendsen ble felt litt utenfor vår sekstenmeter, dommer dømte frispark, Toivio satte den ballen kontant i mål fra det nokså lange holdet. 1-0 Molde etter bare fire minutter var bittert. Veldig bittert.

Molde var også nærme, men påfløgende sjanser endte heldigvis kun i et stolpetreff og en meget god redning av vår indiske sesongdebutant i mål; Singh Sandhu.

Og enda et mål skulle moldenserne få. Fredrik Brustad ble spilt igjennom og satte 2-0 i rosenes by. Det føltes nærmest forløsende når dommer blåste av til pause.

Etter pause var det et sceneskifte, og dette involverte de blaa som for alvor entret rampelyset i denne kampen.

Og etter 58 minutter kom den sårt trengte Stabæk-scoringen. El Hadji Ba slo en bra gjennombruddspasning i retning Luc Kassi som satte ballen sikkert i mål alene med keeper Like etter dette fikk også motstanderens Aursnes sitt andre gule og Molde måtte spille resten av opppgjøret i undertall. Plutselig var det kamp igjen på Aker Stadion.

Og etter dette handlet omgangen bare om Stabæk. Både Kassi, Ohi og Gyasi var svært nærme utligningen for Stabæk, førstnevnte var for andre gang alene med Molde-målvakten. Store sjanser for Stabæk. Men sjanser endrer ikke på måltavla.

Det gjør nemlig scoringer, hvilket Moldes Sigurdarson viste at han visste meget godt på overtid, hvor han passerte en tredje ball forbi Singh Sandhu.

Sett bort ifra revansjlyst, drar vi tomhendt hjem fra rosenes by. Men revansjlyst kan komme godt med allerede på Nadderud neste lørdag.