Andreas Aalbu (32) ansatt som kommersiell leder

Stabæk Fotball er glade for å kunne presentere Andreas Aalbu som ny kommersiell leder i klubben.

Annonse:

Andreas begynner for fullt på Nadderud senest 1. september. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Ull/Kisa.

Han har også spilt toppfotball i flere klubber og har en Bachelorgrad i Sports Management fra Høyskolen i Molde samt en Master i Ledelse fra Norges Idrettshøyskole.

– Jeg ser fram til en veldig spennende utfordring i Stabæk. Det er en spennende klubb i et område jeg kjenner godt til. Jeg gleder meg veldig, sier Andreas etter å ha takket ja til stillingen.

Som kommersiell leder vil Andreas få det overordnede ansvaret for vårt arbeid med samarbeidspartnere, publikumsaktiviteter, samfunnsansvar og media. Han vil lede avdelingen som jobber innenfor disse områdene og rapportere til daglig leder.

Andreas er født og oppvokst i Bærum og har vært mye på Nadderud gjennom sine hittil 32 år på planeten.

– Nå er det en spennende tid å komme inn i klubben på. Stabæk skal opp, og det går mot lysere tider med ny arena og alt som venter de kommende årene.

– Jeg ser fram til å få sette preg på klubben sammen med en administrasjon med flere ansatte enn der jeg er nå, sier Andreas, og legger til at det blir vemodig å forlate Ull/Kisa etter totalt fem år i klubben.

Fornøyd daglig leder

Daglig leder Jon Tunold er glad for at nettopp Andreas blir mannen som kommer inn som kommersiell leder.

– Vi gleder oss veldig til å få Andreas med på det blaa laget. Det var mange gode søkere til stillingen og vi kjørte en grundig prosess sammen med vår partner innenfor rekruttering, Omnilink.

– Valget falt på en lokal gutt med stor passion for idrett og fotball. Andreas har både erfaring som spiller og det kommersielle arbeidet i en fotballklubb, sier Tunold om ansettelsen.

Tunold vet allerede litt hva han kan forvente, etter å ha møtt Andreas flere ganger gjennom toppfotballen de siste årene.

– Han er en reflektert mann som skaper stor trivsel rundt seg. At han i tillegg har en svært kommersiell tilnærming til sin jobb, gjør at jeg er sikker på at dette er et godt valg for klubben vår.

Hardtarbeidende, positiv og energisk

Og hva får Stabæk Fotball når Andreas Aalbu kommer inn dørene, ifølge hovedpersonen selv?

– Jeg skal komme inn som en hardtarbeidende, positiv og energisk fyr som er lidenskapelig opptatt av fotball. Så ser jeg fram til å bygge klubben sammen med resten av gjengen i Stabæk.

Annonse fra Obos-ligaen: