Årets MOT-pris til Andreas Hanche-Olsen!

– MOT-prisen går til en spiller som er bevisst sin rolle som forbilde for barn og unge, bryr seg om medspillerne sine og viser respekt for både dommer og motspillere. Vi er strålende fornøyde med at spillerne i Eliteserien har stemt frem Hanche-Olsen til årets pris, sier ambassadøransvarlig i MOT, Ingrid Ness Rolland.

Annonse:

I kveld, søndag 8. desember, under NISO-awards , ble altså vår flotte kaptein stemt frem av sine kolleger i Eliteserien som en soleklar vinner av MOT-prisen 2019.

- Vi vet at rollemodelleffekten er så enorm, og derfor er det utrolig viktig å løfte frem gode rollemodeller som vi gjør med MOT-prisen, legger Ness Rolland til.

Prisvinneren selv måtte dessverre melde sykdomsavbud til årets NISO-awards, men Andreas er veldig glad for å bli tildelt årets MOT-pris.

- Jeg skulle så gjerne ha vært der og tatt i mot prisen - det er hyggelig at  noe av det man gjør blir lagt merke til, og at jeg kan bidra til å påvirke barn og unge i en positiv retning. MOT gjør en utrolig viktig jobb, og har også gjort at jeg har blitt mer bevisst på rollen som forbilde. Så denne prisen betyr mye for meg!

Vel talt og gatulerer Andreas! Så velfortjent.

 

Annonse fra Eliteserien: