Eliteseriens beste keeper herjet i sesongens siste kamp

For en uke siden ble han stemt fram som årets viktigste av supporterne, i kveld stoppet Sandberg nesten alt som kom i hans vei

Før sesongens siste kamp sa Stabæks sisteskanse Marcus Sandberg at sesongen 2019 har vært den beste i karrieren hans. Den sesongen avsluttet han med stil.

Den første omagangen mellom Tromsø og Stabæk bestod tidlig av snø og mange Stabæk-sjanser. Da kulminerte logisk nok også omgangen med et måkeavbrekk oppfulgt av Stabæk-scoring ved Oliver Edvardsen.

Ting så lyst ut da Stabæk gikk til pause med 1-0-ledelse. Den pausen så det imidlertid ut som at motstanderen hadde brukt godt.

Nedrykkstruede Tromsø angrep den andre omgangen med enorm intensitet, og de scoret kun et minutt ut i omgangen. Scoringen fulgte de opp med å produsere målsjanser på løpende bånd.

Men den andre Tromsø-scoringen kom aldri:

Gang på gang ble Tromsøs forsøk stoppet av vår egen Marcus Sandberg. Keeperen leverte redninger av høy klasse, og hver redning gjorde det tydeligere at Stabæk-supporterne hadde grunn til å være sikre i sin sak da de forrige uke stemte fram Sandberg som Stabæks viktigste spiller i 2019.

Kampen endte 1-1. For motstander Tromsø betydde det nedrykk, for oss betydde det at vi lander på åttende plass i årets Eliteserie.

Etter å ha vært ubeseiret i de åtte siste kampene i årets sesong, kan vi se tilbake på en fantastisk høst og se fram til sesongstart våren 2020.