Eliteseriens beste keeper herjet i sesongens siste kamp

For en uke siden ble han stemt fram som årets viktigste av supporterne, i kveld stoppet Sandberg nesten alt som kom i hans vei

Annonse:

Før sesongens siste kamp sa Stabæks sisteskanse Marcus Sandberg at sesongen 2019 har vært den beste i karrieren hans. Den sesongen avsluttet han med stil.

Den første omagangen mellom Tromsø og Stabæk bestod tidlig av snø og mange Stabæk-sjanser. Da kulminerte logisk nok også omgangen med et måkeavbrekk oppfulgt av Stabæk-scoring ved Oliver Edvardsen.

Ting så lyst ut da Stabæk gikk til pause med 1-0-ledelse. Den pausen så det imidlertid ut som at motstanderen hadde brukt godt.

Nedrykkstruede Tromsø angrep den andre omgangen med enorm intensitet, og de scoret kun et minutt ut i omgangen. Scoringen fulgte de opp med å produsere målsjanser på løpende bånd. 

Men den andre Tromsø-scoringen kom aldri:

Gang på gang ble Tromsøs forsøk stoppet av vår egen Marcus Sandberg. Keeperen leverte redninger av høy klasse, og hver redning gjorde det tydeligere at Stabæk-supporterne hadde grunn til å være sikre i sin sak da de forrige uke stemte fram Sandberg som Stabæks viktigste spiller i 2019.

Kampen endte 1-1. For motstander Tromsø betydde det nedrykk, for oss betydde det at vi lander på åttende plass i årets Eliteserie.

Etter å ha vært ubeseiret i de åtte siste kampene i årets sesong, kan vi se tilbake på en fantastisk høst og se fram til sesongstart våren 2020.

Takk for i år, alle blaa!

77005653_849404098809234_8541101732967481344_n (1)
STABÆK-GUTT, HEI: Takk for i år!

Kampfakta:

Tromsø-Stabæk 1-1

Eliteserien runde 30, Alfheim Stadion

Mål:

0-1 Edvardsen 40'

1-1 Espejord 47'

Stabæk

Marcus Sandberg - Jeppe Moe, Yaw Amankwah, Andreas Hanche-Olsen, Ronald Hernandez - Sammy Skytte, Emil Bohinen, Kristoffer Askildsen, Hugo Vetlesen (Jonathan Tortol Lumanza fra 73') - Kosuke Kinoshita, Oliver Edvardsen (Ola Brynhildsen fra 58')

Benken:

Simen Lillevik, Luc Kassi, Yousef Toutouh, Peder Vogt, Nicolas Pignatel Jenssen, Jonathan Tortol Lumanza, Ola Brynhildsen

Gule kort: Eric Smith (Tromsø), Sammy Skytte, Emil Bohinen, Kristoffer Askildsen (Stabæk)

Annonse fra Eliteserien: