AZEMI: - Kan ikke synes synd på oss selv

Fitim Azemis første scoring for Stabæk til tross. Det ble en regntung kveld på Nadderud.

Annonse:

Fitim Azemi scoret sin første scoring for Stabæk da han reduserte til 1-1 etter 17 minutter. Kampen ble likevel en stor skuffelse og endte til slutt 1-3. 

- Det er utrolig bittert å stå her etter 1-3. Spesielt etter den helt forferdelige andreomgangen vi har. Jeg kan ikke fatte og begripe at vi detter sammen sånn som vi gjør, sier 29-åringen.

Se hele intervjuet her:

 

Det var et Stabæk-lag som strevde med å komme til avslutninger. Gjestene dominerte sjansestatistikken fullstendig. Azemi peker på at laget ikke klarte å følge kampplanen. 

- Vi må bruke hverandre på de styrkene vi har. Pål (Kirkevold) er utrolig sterk feilvendt og jeg er bra på å stikke i bakrom. Kampplanen i første omgang var at vi skulle bruke bakrommet mye - og jeg tror vi hadde tre baller inn i bakrom. 

Azemis første scoring kom nettopp på en pasning i bakrom. Se scoringen her:


Neste eliteseriekamp er mot Sandefjord 26. september. Før den tid venter Strømsgodset i tredje runde i Cupen 22. september. Spissen er tydelig på at laget må bruke tiden godt.

- Vi skal begynne først og fremst med å ikke henge med huet og synes synd på oss selv. Det er det dummeste vi kan gjøre. Og så må vi på jobb hele gjengen, for det her er ikke godt nok, avslutter han. 

Annonse fra Obos-ligaen: